Fortuna Sittard thuisshirt 2019-2020

Fortuna Sittard en Masita hebben op de fandag van de club het nieuwe Fortuna Sittard thuisshirt voor 2019-2020 onthuld met de leus: ''Voor de kleuren van de club

.'' In dit nieuwe voetbalshirt speelt de Limburgse club de Eredivisie en KNVB Beker thuiswedstrijden in het Fortuna Sittard Stadion gedurende 2019-20. Ook dit seizoen is Masita weer kledingsponsor van de club kledingsponsor de club van trainer Sjors Ultee. Deze functie heeft het van oorsprong Sittardse bedrijf sinds 2017 en dit contract duurt nog tot 2021.

Fortuna Sittard thuis shirt en tenue 2019-2020

Het Fortuna Sittard thuisshirt voor 2019-2020 is weer overwegend geel en wordt gekenmerkt door de dunne, groene, verticale baan over het midden van het tenue. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen is groen. Bovendien bevat het tenue een groene, ronde hals. Het logo van MASITA staat zowel op de rechterborst als op de mouwen en de linkerborst is uitgerust met het logo van de club. Op het midden van de nieuwe Fortuna Sittard tenues prijkt het logo van een nieuwe hoofdsponsor. Een speciaal detail is nog te vinden op de achterkant van de hals. Hier staat de leus van de club: ‘’SAMEN NAO VEURE.’’ Het Fortuna Sittard tehuistenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje. Naast de logo’s van de club en MASITA staat ook subsponsor James Robinson op de broekjes. De kousen van het thuistenue van Fortuna. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe voetbalshirts van ‘FSC.’ Deze tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Diemers, Dianessy, Passlack, Dammers, Smeets, Essers en nog meer spelers.

Fortuna Sittard thuisshirt bestellen

Het nieuwe Fortuna Sittard thuisshirt voor 2019-20 kan je alleen in de online shop van de Limburgse club bestellen. Hier heeft het shirt een prijs van slechts EU 50,-. Wil je andere voetbalshirts van Eredivisie clubs bestellen? Check dan de onderstaande webshops! Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Eredivisie shirt in deze winkel! 

of in deze SHOP!