Fortuna Sittard voetbalshirts 2021-2022

Fortuna Sittard en kledingsponsor Masita hebben inmiddels ook de nieuwe voetbalshirts voor 2021-2022 gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt de Limburgse club de Eredivisie en KNVB Bekerwedstrijden in 2021-2022. Masita is sinds de zomer van 2017 de kledingsponsor van de club van trainer Sjors Ultee en beide partijen hebben nog een langdurig contract. Hurkmans Groep prijkt ook komend seizoen weer op de tenues van Fortuna Sittard. Het Limburgse bedrijf is sinds de zomer van 2020 de hoofdsponsor van de club en in maart verlengden beide partijen het contract voor tenminste één seizoen.

Fortuna Sittard thuisshirt 2021-2022

Het Masita Fortuna Sittard thuisshirt 2021-2022 heeft het bekende design. Het voetbalshirt is overwegend geel en wordt dit jaar gekenmerkt door de dunne groene en witte lijnen, welke zich met namen op de zijkanten van de body van het tenue bevinden. Op het midden van het tenue worden de lijnen onderbroken. Verder is het Fortuna Sittard tenue uitgerust met een brede groene taping over de mouwen. De mouwen worden ook afgesloten door een groene band en de v-hals is ook groen. De rechterborst bevat het logo van Masita en de linkerborst het logo van de club. Hurkmans Groep staat in het groen op het midden van het tenue. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje en gele kousen.

Fortuna Sittard uitshirt 2021-2022

Het Masita Fortuna Sittard 3e shirt 2021-2022 is dit jaar donkerblauw en heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Met de kleur marineblauwe borduurt Fortuna Sittard verder op het uittenue van het vorige seizoen, waarbij het blauw-oranje tenue een van de best verkochte uittenues uit de recente geschiedenis werd.  De zijkanten van het tenue bevatten dunne lichtblauwe lijnen en deze kleur komt ook weer terug in de taping op de schouders, de band aan de onderkant van de mouwen en de v-hals. Ook alle logo's op het Fortuna Sittard 3e shirt 2021-2022 zijn lichtblauw. Deze logo's staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het Fortuna Sittard 3e tenue 2021-2022 wordt gecompleteerd door een donkerblauw voetbalbroekje en donkerblauwe kousen met lichtblauwe accenten.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Masita Fortuna Sittard voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Semedo, Flemming, Cox, Tekie, Seuntjens, Janssen, Angha, Verlinden en nog meer spelers.

Fortuna Sittard thuisshirt bestellen

De Masita Fortuna Sittard voetbalshirts 2021-2022 kan je alleen in de online shop van de Limburgse club bestellen. Hier heeft het shirt een prijs van slechts EU 55,- voor volwassenen en € 50,- voor kinderen. Wil je andere voetbalshirts van Eredivisie clubs bestellen? Check dan de onderstaande webshops! Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Fortuna Sittard voetbalshirt in de officiële webshop!

Fortuna Sittard 3e shirt 2021-2022