7 maart 2016

Fluminense voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe voetbalshirts van de Braziliaanse voetbalclub Fluminense voor 2016-2017 zijn officieel gelanceerd door de nieuwe kledingsponsor Dryworld en de Braziliaanse club. In deze nieuwe voetbalshirts speelt Fluminense de Brasileirao Serie A wedstrijden gedurende dit seizoen. Twee maanden geleden maakten het Canadese sportmerk en de Braziliaanse club dat Dryworld de komende jaren als kledingsponsor van de club zal dienen en daarmee Adidas heeft vervangen. Hieronder bespreken we het design van zowel het nieuwe thuissshirt als uitshirt van de club.

Fluminense thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Fluminense thuisshirt voor 2016-2017 heeft het traditionele design en wordt gekenmerkt door de brede groene en rode verticale banen over het voetbalshirt. Deze banen worden geflankeerd door dunnere witte banen. De bordeaux rode en witte accenten komen ook terug in de kraag en in de bies aan de onderkant van de mouwen. De linker borst is uitgerust met het logo van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in het Maracana Stadion in Rio De Janeiro. De andere borst bevat het logo van Dryworld en daarboven staat het logo van de hoofdsponsor van de club Frescatto. De achterkant van het shirt bevat net onder de kraag het motto van de club (DREAM, DEFY, DELIVER) en de onderkant van het voetbalshirt bevat een speciaal label. Het nieuwe thuistenue van Fluminense wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en en groen/rode kousen.

Fluminense uitshirt 2016-2017

Ook het nieuwe Fluminense uitshirt 2016-2017 bevat groene en bordeaux rode accenten. Dit voetbalshirt is echter overwegend wit. De bordeaux rode en groene accenten komen terug in de v-hals en in banen aan de zijkanten van het voetbalshirt. Verder heeft het uitshirt een vrij simpel design en wordt gecompleteerd door een wit short en witte kousen. Zowel het short als de kousen bevatten weer bordeaux rode en groene details. Check hier overigens meer details over de deal tussen Fluminense en Dryworld.

Fluminense voetbalshirt kopen

Check hieronder de foto's van de Fluminense voetbalshirts voor 2016-2017. Deze shirts kan je vanaf medio april/mei kopen in de online shop van Subside Sports, evenals andere voetbalshirts van Braziliaanse of Zuid Amerikaanse clubs. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Heb je een mening? Deel het hieronder!

Fluminense -voetbalshirt -2016-2017

Fluminense -thuisshirt -2016-2017

Fluminense -uitshirt -2016-2017

Fluminense -voetbalshirts -label