9 augustus 2019

Fluminense uitshirt 2019-2020

Fluminense en Under Armour hebben deze week het nieuwe uitshirt voor 2019-2020 officieel bekend gemaakt. In dit nieuwe tenue speelt de Braziliaanse club de uitwedstrijden in de Brasileirao Serie A dit seizoen. Het Amerikaanse sportmerk Under Armour, dat ook kledingsponsor is van AZ, Southampton en Sankt Pauli, is sinds 2017 kledingsponsor van de club uit Rio de Janeiro.

 Het nieuwe Fluminense uitshirt voor 2019-2020 is overwegend wit met een bordeaux rood vlak aan de bovenkant van het tenue. Verder is het uittenue uitgerust met een witte y-hals met een dunne, groene streep in het midden. De groene details zijn ook weer te vinden in een band op de mouwen. Rood, wit en groen zijn natuurlijk de clubkleuren van de ''Tricolore.'' Op de borst staan de logo’s van de club en Under Armour. Het nieuwe uittenue van de club van trainer Fernando Diniz wordt compleet gemaakt door een bordeaux rood broekje en bordeaux rode kousen met witte accenten. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het tenue, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als João Pedro, Pedro, Gonzalez, Paulo Henrique Ganso en andere sterspelers. Check ook het Fluminense thuisshirt voor 2019-2020. 

Helaas kun je het Fluminense voetbalshirt alleen kopen in de clubshop van de Braziliaanse club. Ben je op zoek naar een retro shirt van de club? Check dan deze winkel. Wil je liever een goedkoop t-shirt of hoodie? Bestel het in deze winkel!