Fluminense voetbalshirts 2022-2023

Fluminense en kledingsponsor Umbro hebben deze week het nieuwe Fluminense thuisshirt 2022-2023 gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt de Braziliaanse club de Brasileiro Série A en bekerwedstrijden in 2022-2023 im het Estádio do Maracanã. Fluminense eindigde vorig seizoen op een zevende plek, waardoor het komend seizoen ook in de Copa Sudamerica (te vergelijken met de Europa League) speelt. Umbro is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor het design van het Fluminense voetbalshirt. Het Engelse sportmerk is sinds begin 2020 de kledingsponsor van de Tricolores.

Fluminense thuisshirt 2022-2023

Het Fluminense thuisshirt 2022-2023 is een eerbetoon aan het 120 jarig bestaan van de club. De club uit Rio De Janeiro werd op 21 juli 1902 opgericht en viert dit jaar haar jubileum. In de eerste twee jaar na de oprichting droeg Fluminense nog een grijs/wit tenue, maar al snel werd het iconische groen/rood/witte voetbalshirt gelanceerd. Daar is nooit meer vanaf geweken en ook het nieuwe Fluminense thuishirt bevat de bekende groene en rode banen met daartussen dunnere witte banen. Dit design loopt ook door over de mouwen. Verder bevat het Fluminense thuisshirt en toelopende hals met een rood binnen gedeelte. De binnenkant van de hals bevat de oprichtingsdatum van de club en aan de onderzijde van het tenue bevindt zich een zilveren label met een verwijzing naar het jubileum van de club. Op de rechterborst staat het Umbro logo in het rood/wit en de andere borst bevat de badge van de club. Hoofdsponsor Betano versiert het midden van het tenue. Het Fluminense thusitenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de onderkant van de achterkant een donkerrode band. Op de broekjes staan ook de logo's van de club en Umbro. De kousen van het thuistenue zijn volledig wit.

Het Fluminense uitshirt 2022-2023 wordt op een later tijdstip officieel bekend gemaakt. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Fluminense voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Luiz Henrique, Paulo Henrique, Fred, Felipe Melo, Germán Cano, Jhon Arias en nog meer spelers. De nieuwe voetbalshirts kun je alleen bestellen in de clubshop. Ben je op zoek naar Fluminense t-shirts of retro voetbalshirts, check het in deze shop of deze winkel!

Fluminense thuisshirt 2022-2023

Fluminense thuisshirt 2022-2023

Fluminense thuisshirt 2022-2023