Fluminense voetbalshirts 2021-2022

De Braziliaanse voetbalclub Fluminense heeft in samenwerking met kledingsponsor Umbro de nieuwe Fluminense voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club uit Rid de Janeiro de Brasileirao Série A en bekerwedstrijden in 2021-2022. Sinds begin 2020 is Umbro de kledingsponsor van ''El Tricolor'' en beide partijen hebben nog een contract tot het eind van 2023. Dit seizoen heeft Fluminense weer een gloednieuw thuisshirt en twee verschillende uittenues.

Fluminense thuisshirt 2021-2022

Het Umbro Fluminense thuisshirt 2021-2022 is dit jaar een eerbetoon aan het feit dat het 115 jaar geleden is dat de club voor het eerst in de geschiedenis de Campeonato Carioca won. Dit betreft het kampioenschap van de Braziliaanse staat Rio de Janeiro. Het tenue bevat opnieuw het design van bordeaux rode en groene banen, die elkaar afwisselend en geflankeerd worden door dunnere verticale witte banen. Dit is ook het design van de mouwen. Het thuistenue bevat dit jaar bovendien een ronde, witte hals met en subtiele bordeaux rode lijn. De binnenkant van de hals is uitgerust met een verwijzing naar het het eerste kampioenschap van Rio in 1906 en het veroveren van de Taça Colombo in 1919. Het thuistenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen, welke ook uitingen van de club en Umbro bevatten.

Fluminense uitshirt en 3e shirt 2021-2022

Het Fluminense uitshirt 2021-2022 uitshirt 2021-2022 is dit jaar overwegend wit en bevat zowel aan de achterzijde van de V-hals als in de band aan de onderkant van de mouwen de clubkleuren. Deze zijn namelijk een combinatie van bordeaux rood en groen. Deze kleurencombinatie komt ook weer terug in een subtiele lijn aan de zijkanten van het voetbalshirt. De logo's van de club en Umbro staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Ook dit voetbalshirt bevat aan de binnenkant van de hals een verwijzing naar het winnen van de Campeonato Carioca 115 jaar geleden. Ook dit tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen. De Brazilianen hebben dit seizoen ook een alternatief uittenue, het Fluminense 3e shirt. Dit voetbalshirt is grijs en bevat een all-over camouflage print. Het meest opvallende aan dit tenue is de print die zich bevindt aan de binnenkant van de hals. Dit betreft een graphic print van de supporters van de club. Alle logo's op het derde tenue van Fluminense zijn bordeaux rood. In de nek op de achterzijde van dit tenue staan de initialen van de club: FFC. Dit tenue wordt gecompleteerd door een grijs broekje en grijze kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Umbro Fluminense voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Ganso, Fred, Nonato, Luiz Henrique, John Kennedy en nog meer spelers. De nieuwe voetbalshirts kun je alleen bestellen in de clubshop. Ben je op zoek naar Fluminense t-shirts of retro voetbalshirts, check het in deze shop of deze winkel!

Fluminense thuisshirt 2021-2022

Fluminense uitshirt 2021-2022

Fluminense 3e shirt 2021-2022