Fluminense thuisshirt 2019-2020

Fluminense en kledingsponsor Under Armour hebben het nieuwe Fluminense voetbalshirt voor 2019-2020 officieel gelanceerd. In dit tenue speelt de club uit uit Rio de Janeiro de Brasileiro Serie A wedstrijden in het Maracana Stadium gedurende komend seizoen. Under Armour is sinds vorig jaar kledingsponsor van de Tricolores en is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor het nieuwe tenue. Check hieronder de details!

Het nieuwe Fluminense voetbalshirt voor 2019-2020 is geïnspireerd door het voetbalshirt van 1995 en heeft een echt retro design. De voorkant van het shirt bevat twee brede verticale, groene banen en in het midden van het shirt een rode band. Ook deze zijkanten van het voetbalshirt zijn rood en de banen worden traditioneel geflankeerd door dunnere witte strepen. Ook de mouwen van het nieuwe tenue bevatten dit design. Verder is het nieuwe Fluminense voetbalshirt uitgerust met een stijlvolle polokraag, waarin de naam van de club staat. Op de borst staan de logo's van Under Armour en de in 1902 opgerichte club. Het tenue van Fluminense wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe tenue dat gedragen wordt door spelers als Pedro, Paulo Henrique, Everaldo, Luciano en nog meer spelers. Eerder lanceerde de club ook al een nieuw 3e shirt. Helaas kun je het Fluminense voetbalshirt alleen kopen in de clubshop van de Braziliaanse club. Ben je op zoek naar een retro shirt van de club? Check dan deze winkel. Wil je liever een goedkoop t-shirt of hoodie? Bestel het in deze winkel!