8 juli 2015

Fluminense uitshirt 2015-2016

Het nieuwe uitshirt van de Braziliaanse club Fluminense voor het seizoen 2015-2016 is officieel gelanceerd door Adidas. In dit voetbalshirt speelt Fluminense de uitwedstrijden in de Brasileirao Serie A gedurende het seizoen 2015-2016. Het uitshirt van de Fluminense is traditioneel wit met verschillende details uit de Tricolore (rood/wit/groen) clubkleuren van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Maracana Stadion In Rio de Janeiro.

Fluminense uittenue 2015-2016

Het nieuwe Fluminense voetbalshirt 2015-2016 is geheel wit met een strakke v-hals. Over de mouwen lopen drie rode Adidas strepen en verder wordt het shirt gekenmerkt door de rood/wit/groene baan over de borst. Deze baan herbergt alle clubkleuren van Fluminense. De linker borst is uitgerust met het logo van de club en de andere borst bevat het logo van Adidas in het rood. Bovendien loopt er aan de onderkant van het shirt een baan die rood/wit/groen is. Hoofdsponsor MatteViton versiert het midden van het shirt. Het nieuwe Fluminense uittenue wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten witte Adids strepen. Ook hierop staan de logo's van Adidas en de club die vier keer kampioen van Braziliƫ werd. De laatste keer dat Fluminense kampioen werd, was in 2012. De kousen van het nieuwe uittenue zijn ook rood met witte en groene details. Check hieronder de foto's van de nieuwe Ffluminense uitshirts waarin sterren als Dos Santos, Da Silva en Cavalieri komend seizoen zullen schitteren. In mei werd al het nieuwe 3e shirt van de Braziliaanse club gelanceerd.

De nieuwe Fluminense voetbalshirts 2015-2016 kan je vanaf medio augustus 2015 kopen in de online shop van Adidas, evenals andere voetbalshirts van Adidas clubs als Real Madrid, Juventus, Mancheste United en Chelsea. Directe levering en gratis verzending!

Fluminense Uitshirt 2015-2016