5 september 2017

Feyenoord Champions League trainingspak 2017-2018

Feyenoord en adidas hebben inmiddels ook een speciaal Champions League trainingspak voor 2017-2018 uitgebracht. Dit pak dragen de Rotterdammers alleen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in de Champions League gedurende dit seizoen. Feyenoord is dit seizoen ingedeeld in een poule met Napoli, Manchester City en Shakhtar Donetsk. Het nieuwe pak van de kampioen van Nederland heeft hetzelfde template als de al eerder gelanceerde CL pakken van clubs als Real Madrid, Juventus, Manchester United en Bayern München. Dit pak bestaat uit een training top en strakke trainingsbroek. Check hieronder de details van het nieuwe pak, waarin we sterren als Jörgensen, Toornstra, Vilhena, Boëtius, El Ahmadi en andere sterspelers vanaf nu zullen zien.

Zwarte Feyenoord Champions League training top en trainingsbroek

De training top van het nieuwe Feyenoord Champions League pak wordt door adidas ook wel het ''hybride shirt'' genoemd. De top is geheel zwart, waarbij de bovenkant van de top een glimmend vlak bevat met dunne verticale strepen. Kenmerkend aan het materiaal is dat dit snel water afstoot. Verder bevat de trainingssweater voor de CL wedstrijden een hoge hals, wat perfect is tijdens de trainingen in de herfst en winter. Het laat namelijk de kou buiten de training tops. Verder is de top uitgerust met drie witte adi strepen over de schouders en mouwen. De top maakt onderdeel uit van de Tango lijn van adidas, waardoor het Tango embleem aan de achterkant van de kraag is verwerkt. Op de borst van de training top staan de logo's van adidas en de club en aan de onderkant van de achterkant van de sweater is het Champions League logo verwerkt. De mouwen zijn zogenaamde raglanmouwen. Deze vallen strak om de armen en bewegen ook nog eens perfect mee met de bewegingen van de armen. De onderkant van de mouwen zijn uitgerust met duimgaten, waardoor de mouwen ook nog eens de fit van een handschoen hebben. De training top is door Feyenoord en adi ook in een wit/zwarte versie gelanceerd.

Het pak wordt gecompleteerd door een zwarte trainingsbroek. Deze trainingsbroek bevat ook de logo's van de club, adidas en de Champions League. Bovendien is de trainingsbroek uitgerust met een elastische tailleband aan de bovenkant, waardoor je de broek strakker en losser kan trekken. Iconisch aan de broek is dat deze vooral strak valt om de kuiten en enkels. Dit wordt ook wel een toelopende pasvorm genoemd. De onderkant van de pijpen zijn ook uitgerust met enkelritsen, zodat je de broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. Tevens bevat de zijkant van de broek zakken met een rits.

Zoals alle adidas CL trainingskleding zijn de nieuwe Feyenoord pakken uitgerust met de adi Climawarm technology, welke zorgt voor verwarming, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.Check ook het speciale Feyenoord Champions League trainingsshirt of het andere trainingspak

Feyenoord Champions League trainingspak kopen

Het Feyenoord Champions League pak kan je per direct kopen voor volwassenen. De training top heeft een prijs van € 75,- en de prijs van de trainingsbroek is € 60,-. Wil je andere Feyenoord producten kopen? Check dat ook in de onderstaande online winkel! Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe pak van Feyenoord in DEZE SHOP!