Feyenoord uitshirt 2024-2025 in teken Rotterdam!

Het Feyenoord uitshirt 2024-2025 is vandaag officieel gepresenteerd door de Rotterdammers en kledingsponsor Castore met het motto ''Overal waar jij gaat''. Het nieuwe uittenue van de Rotterdammers is een eerbetoon aan de stad Rotterdam, waardoor de stad altijd dichtbij is tijdens uitwedstrijden! In het nieuwe tenue speelt Feyenoord de Eredivisie, KNVB Beker en Champions League uitwedstrijden gedurende het seizoen 2024-2025. Bovendien wordt het tenue gedragen door het vrouwenteam en alle jeugdelftallen. Eerder lanceerden Castore en de club al het Feyenoord thuisshirt 2024-2025

Geïnspireerd door de stad en de bruggen! 

Het Castore Feyenoord uitshirt 2024-2025 is overwegend zwart met groene en witte details. Al verschillende keren in de historie was het Feyenoord uitshirt een combinatie van groen en wit, maar nooit overwegend zwart met details in de kleuren van Rotterdam. Het shirt wordt dit jaar bovendien gekenmerkt door een graphic print van geometrische vormen, geïnspireerd door de iconische bruggen in de stad Rotterdam, zoals de Erasmusbrug, Hefbrug en Willemsbrug.

De groene en witte accenten uit de Rotterdamse vlag komen op verschillende plekken op het uitshirt terug. De ronde hals is groen met een dunne witte lijn en ditzelfde design komt terug aan de onderkant van de mouwen.  Alle logo's op het nieuwe uittenue zijn wit en deze logo's staan weer op de gebruikelijke plekken. De rechterborst bevat het logo van Castore en de linkerborst het Feyenoord logo. Het clublogo betreft dus niet het gebruikelijke rood/wit/zwarte clublogo, maar een monochroom logo, welke in stijl is van de kleuren van het voetbalshirt, in dit geval zwart/wit. Op het midden van het uittenue staat de nieuwe hoofdsponsor Mediamarkt,  terwijl Prijsvrij Vakanties weer op de bovenkant van de achterkant staat. In de nek op de achterzijde van het tenue staat weer het oprichtingsjaar. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een groene taping. De sokken van het uittenue zijn ook zwart met aan de bovenkant een groene band met een subtiele witte lijn. Op de sokken staan ook de naam van de club en het logo van Castore in het wit. 

Extra informatie Feyenoord voetbalshirts

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: De Castore Sportswear tenues zijn gemaakt van een lichtgewicht en rekbaar materiaal, voor een atletische pasvorm. In de tenues is een speciale technologie verwerkt, welke zorgt voor ventilatie en afvoer van vocht naar de buitenkant van de tenues. Dit komt tot uiting in de laser cut holes aan de zijkanten van het voetbalshirt. 
  • Pasvorm: Normaal

Feyenoord uitshirt bestellen

Het Castore Feyenoord uitshirt 2024-2025 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL, XXXL) is het voetbalshirt € 89,95 en voor kinderen (maten 122, 128, 134, 140, 146, 152) € 64,95! In deze winkels kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en check je ook de nieuwste trainingskleding!

Feyenoord uitshirt 2024-2025 in teken Rotterdam!
Feyenoord uitshirt 2024-2025 in teken Rotterdam!
Feyenoord uitshirt 2024-2025 in teken Rotterdam!
Feyenoord uitshirt 2024-2025 in teken Rotterdam!
Feyenoord uitshirt 2024-2025 in teken Rotterdam!
Feyenoord uitshirt 2024-2025 in teken Rotterdam!