Feyenoord uitshirt 2024-2025 uitgelekt

De Feyenoord website 1908.nl heeft de eerste afbeelding gepubliceerd van het nieuwe Feyenoord uitshirt 2024-2025! Of deze informatie klopt, weten we pas binnen een aantal weken. Zeker is dat de spelers dit tenue dragen tijdens de Champions League, Eredivisie en KNVB Beker uitwedstrijden tijdens het seizoen 2024-2025. Castore is ook komend seizoen weer de producent van de uitshirts van de Rotterdammers. Wel staat er een andere shirtsponsor op het midden van het tenue. MediaMarkt fungeert vanaf komend seizoen als hoofdsponsor.

Geïnspireerd door mooiste voetbalshirt clubgeschiedenis?

Het Feyenoord uitshirt 2024-2025 waar we het nu over hebben, betreft één van de drie uitshirts voor het seizoen 2024-2025. Ook komend seizoen heeft Feyenoord weer drie verschillende uittenues, waarvan er één geïnspireerd is door het Feyenoord uitshirt 2004-2005 (uitgeroepen tot mooite shirt in de historie van de club), maar dus niet dit shirt. Dit zwarte uitshirt is het eerste uitshirt.

Het nieuwe Feyenoord uitshirt 2024-2025 is overwegend zwart en bevat een graphic print van geometrische vormen. Waarschijnlijk heeft het patroon op het voetbalshirt een symbolische betekenis. Verder wordt het voetbalshirt gekenmerkt door de groene en witte accenten, geïnspireerd door de kleuren van de Rotterdamse vlag. De v-hals is groen met een dunne witte lijn en ditzelfde design komt terug aan de onderkant van de mouwen. Al verschillende keren in de historie was het Feyenoord uitshirt een combinatie van groen en wit, maar nooit overwegend zwart met details in de kleuren van Rotterdam. Alle logo's op het nieuwe uittenue zijn wit en deze logo's staan weer op de gebruikelijke plekken. De rechterborst bevat het logo van Castore en de linkerborst het Feyenoord logo. Het clublogo betreft dus niet het gebruikelijke rood/wit/zwarte clublogo, maar een monochroom logo, welke in stijl is van de kleuren van het voetbalshirt, in dit geval zwart/wit. Op het midden van het uittenue staat de nieuwe hoofdsponsor Mediamarkt,   terwijl Prijsvrij Vakanties weer op de bovenkant van de achterkant staat. In de nek op de achterzijde van het tenue staat naar verluidt de naam van de stad of de club. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de onderkant van de pijpen een groene en witte lijn. De sokken van het uittenue zijn ook zwart met groen/witte details.

Nogmaals, of dit ook echt het Castore Feyenoord uitshirt 2024-2025 wordt, weten we pas binnen een aantal weken. Tot die tijd spelen de Rotterdammers de uitwedstrijden in het Feyenoord uitshirt 2023-2024.

Feyenoord uitshirt bestellen

Het Castore Feyenoord uitshirt 2024-2025 kun je pas vanaf de officiële lancering bestellen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL, XXXL) is het voetbalshirt € 89,95 en voor kinderen (maten 122, 128, 134, 140, 146, 152) € 64,95! Check ook nog de huidige collectie, inclusief korting en officiële bedrukking, in de onderstaande winkels.

Feyenoord uitshirt 2024-2025 uitgelekt