Feyenoord thuisshirt 2024-2025 uitgelekt

De eerste afbeelding van het nieuwe Feyenoord thuisshirt 2024-2025 is vandaag uitgelekt via footyheadlines! Het is nog maar de vraag of dit ook echt het nieuwe tenue van de Rotterdammers wordt. Het voetbalshirt wordt pas medio juli officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor Castore. Het Engelse sportmerk is ook volgend seizoen weer de producent van de Feyenoord voetbalshirts. Deze functie heeft het merk sinds afgelopen seizoen. Vanaf komend seizoen staat Mediamarkt voor het eerst als shirtsponsor op het Feyenoord voetbalshirt

Een melange effect en zwarte accenten?

Het Feyenoord thuisshirt 2024-2025 heeft weer het iconische design, aangevuld met zwarte accenten. Het shirt wordt namelijk weer gekenmerkt door het half-om-half design. De rechterkant is rood en de andere kant is wit, waarbij de mouwen weer contrasterend zijn. De rechtermouw is wit en de linkermouw rood. Bovendien lijkt de body van het shirt te zijn uitgerust met een melange achtige print. De zwarte accenten komen met name terug in de ronde hals, de band aan de onderkant van de mouwen en in de sponsorlogo’s. De laatste keer dat het voetbalshirt een zwarte kraag en zwarte biesjes had, was tijdens het seizoen 2018-2019 en het seizoen ervoor had het thuisshirt van de Rotterdamse voetbalclub ook een zwarte ronde hals. De rechterborst bevat het logo van Castore en op het midden van het voetbalshirt staat de nieuwe hoofdsponsor Mediamarkt. Het logo van Feyenoord staat traditiegetrouw op de linkerborst, inclusief een kampioensster, welke verwijst naar de zestien landskampioenschappen. Ongetwijfeld prijkt de naam van de stad of de club weer in de nek op de achterzijde van het tenue. Het tenue wordt weer compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte sokken met rode en witte details.

Of dit ook echt het nieuwe Castore Feyenoord thuisshirt 2024-2025 wordt, is nog even de vraag. Het voetbalshirt wordt in juli officieel gelanceerd. Tot die tijd dragen de spelers tijdens de thuiswedstrijden in de Kuip het Feyenoord thuisshirt 2023-2024.

Feyenoord voetbalshirt bestellen

Het nieuwe voetbalshirt kun je pas vanaf de officiële lancering bestellen. De prijzen zijn hetzelfde als afgelopen seizoen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL, XXXL) is het voetbalshirt € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 134, 140, 146, 152) € 64,95. De voetbalbroekjes zijn € 34,95 en de sokken € 19,95. Check in de onderstaande winkels ook nog de huidige collectie. Inclusief korting en inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Feyenoord thuisshirt 2024-2025 uitgelekt