6 september 2017

Feyenoord Champions League trainingsshirt 2017-2018

Feyenoord en adidas hebben inmiddels ook een speciaal Champions League trainingsshirt en tenue voor 2017-2018 bekend gemaakt. Dit tenuetje dragen de Rotterdammers tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in het kampioenenbal. De kampioen van 2016-2017 is ingedeeld in poule F en neemt het in het toernooi op tegen Shakhtar Donetsk, Manchester City en Napoli. Adidas is dit seizoen opnieuw kledingsponsor van de club. Dit is het merk vanaf 2014-2015 en beide partijen hebben in ieder geval nog een contract tot 2019. Het merk is dus ook weer verantwoordelijk voor het design van het CL trainingsshirt en tenue van de Rotterdammers. Check hieronder de details.

Zwart Feyenoord CL training shirt en tenue

Het Champions League trainingsshirt van Feyenoord voor 2017-2018 heeft hetzelfde design als de warming-up shirts van clubs als Juventus, Real Madrid en Manchester United. Het shirt is zwart en bevat een all-over print van v-banen, welke geïnspireerd is door iconische adidas voetbalshirts uit de jaren '80 en '90. Wat verder opvalt aan het shirt is dat de bies aan de onderkant van de mouwen iets langer is dan normaliter het geval is. Dit geldt ook voor de lengte van het shirt. De onderkant van het shirt bevat namelijk een extra band, waardoor het shirt een streetwear achtige look heeft en dus ook een longfit. Daarnaast is het Champions League training shirt uitgerust met een ronde hals met een witte band en ook de drie strepen van adidas over de schouders zijn wit. Op de borst prijken de logo's van de club en adidas. Verder bevat de achterkant van het tenue nog extra details. De bovenkant van het shirt bevat het speciale adidas Tango logo en aan de onderkant van de achterkant is het Champions League logo verwerkt.

Het Feyenoord Champions League trainingstenue kan worden gecompleteerd door een zwart trainingsbroekje. Dit broekje is aan de bovenkant uitgerust met een elastische tailleband en op dit broekje staan bovendien de logo's van de club en adidas, evenals het Champions League logo. Zoals alle tenues van adidas zijn ook deze tenues uitgerust met de Climacool of Climawarm technology, welke zorgt voor ventilatie en vochtafvoer. Dit shirt wordt vanaf nu gedragen door sterren als Jörgensen, Toornstra, Vilhena, Berghuis, El Ahmadi, Kramer, Botteghin, Boëtius en nog meer sterren.Dit shirt is door adi en de Rotterdammers ook in een wit/zwarte versie gelanceerd. Check ook het groene Feyenoord trainingsshirt. 

Feyenoord Champions League trainingsshirt kopen

Het zwarte Champions League shirt van Feyenoord kan je per direct kopen in de onderstaande winkel. De prijs van het shirt is € 49,95 en de broekjes hebben een prijs van € 39,95. Wil je andere producten van de club kopen? Check het dan ook exclusief in deze officiële fanshop. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe Champions League trainingsshirt van Feyenoord in DEZE SHOP!