10 juli 2017

Feyenoord trainingsshirt 2017-2018

Het nieuwe Feyenoord trainingsshirt voor 2017-2018 is inmiddels ook officieel bekend gemaakt door de Rotterdamse club en kledingsponsor Puma. Het nieuwe trainingsshirt en tenue wordt door de Rotterdamse club gedragen tijdens de trainingen op Varkenoord en warming-up ter voorbereiding op de Eredivisie, KNVB Beker en Champions League wedstrijden dit seizoen. Het nieuwe trainingstenue van de Rotterdamse club bestaat uit een trainingsshirt en broekje, welke als set geheel in stijl zijn van het nieuwe uitshirt van Feyenoord.

Groen Feyenoord training shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Feyenoord trainingsshirt voor 2017-2018 is dit seizoen geheel groen. Opvallend aan het trainingsshirt is ook dat de drie strepen van adidas over de schouders en mouwen deze kleur hebben, waardoor deze bijna niet zichtbaar zijn. Verder is het nieuwe shirt gebaseerd op het TIRO 17 template van adidas. Dit betekent dat het shirt een v-hals bevat en aan de onderkant van de achterkant een dunne lijn. Deze is op het shirt van Feyenoord zwart. Hiermee is het shirt in stijl van de kleuren van het uitshirt. Het adidas performance logo prijkt in het wit op de rechter borst en de andere borst bevat het logo van Feyenoord. Nieuw op het shirt is de nieuwe shirtsponsor van de Rotterdammers. Qurrent en Feyenoord tekenden een contract voor vier seizoenen, waardoor de club en de energieleverancier in ieder geval tot 2021 aan elkaar verbonden blijven.

Het nieuwe Feyenoord trainingstenue wordt gecompleteerd door een zwart broekje met aan de zijkanten zwarte strepen van adidas. Bovendien prijken de logo's van de club en adi op het broekje. De trainingsbroekjes bevatten aan de zijkanten ook twee zakken en aan de bovenkant een tailleband, waarmee je de pasvorm aan kan passen. Zoals alle trainingskleding van het merk zijn ook deze tenues uitgerust met het Climacool systeem van adidas, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het nieuwe trainingspak van Feyenoord!

Feyenoord trainingsshirt kopen

Het nieuwe trainingsshirt kan je direct kopen voor kinderen en volwassenen. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 47,- en voor kinderen € 42,-. Het trainingsbroekje heeft een prijs van € 35,- voor KIDS en € 40,- voor volwassenen. Check ook andere trainingskleding van de club in de onderstaande winkel of de nieuwe tenues. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking!

Koop het nieuwe Feyenoord trainingsshirt in DEZE SHOP!