11 juli 2017

Feyenoord uitshirt 2017-2018

Het nieuwe Feyenoord uitshirt voor 2017-2018 is vandaag officieel bekend gemaakt onder het motto #HereToCreate. In dit nieuwe shirt speelt de kampioen van 2016-2017 de Eredivisie, KNVB Beker en Champions League uitwedstrijden gedurende 2017-2018. Het nieuwe shirt werd op een speciale manier gepresenteerd. Middels het opwekken van energie door werd het nieuwe uitshirt van de Rotterdammers langzaam aan het publiek geshowd. In samenwerking met de nieuwe sponsor Qurrent werden voorbijgangers op het Eendrachtsplein uitgedaagd om fietsend energie op te weken, onder leiding van Feyenoord supporters en komiek Jandino Asporaat. Hoe meer kilometers er gefietst werden, hoe meer het shirt zichtbaar werd. Om 17.02 werd het nieuwe shirt helemaal zichtbaar. Check hieronder alle details van het nieuwe uitshirt van de club van trainer Giovanni van Bronckhorst.

Feyenoord uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Feyenoord uitshirt voor 2017-2018 is geheel in stijl van de Rotterdammerse kleuren. Het voetbalshirt van de in 1908 opgerichte club wordt gekenmerkt door de groene en zwarte horizontale banen over het tricot. De groene banen zijn weer verdeeld in vier dunnere groene strepen, welke allemaal een andere tint groen hebben. De kleur groen is de kleur van de stad Rotterdam. Verder wordt het shirt gekenmerkt door de v-hals en zijn de drie strepen van kledingsponsor adidas aan de zijkanten van het shirt te vinden. Deze strepen zijn wit. De rechter borst bevat het adidas performance logo. Het Duitse sportmerk verzorgt al sinds 2014-2015 de tenues van de Rotterdammers en zullen dit nog in ieder geval tot en met het seizoen 2018-2019 blijven doen. De andere borst bevat het logo van Feyenoord met daarboven de gouden kampioensster, welke verwijst naar de 14 (of 15) landskampioenschappen van de club. Per tien kampioenschappen mag er in Nederland een ster aan het logo toegevoegd worden. De achterkant van de kraag bevat nog een speciaal detail, om de band tussen de stad en de club te benadrukken. Hierin is de naam van de thuisstad van de club verwerkt in het wit: ROTTERDAM. Feyenoord heeft dit seizoen ook een nieuwe hoofdsponsor. In april maakte Feyenoord bekend dat QURRENT vanaf 2017-2018 de nieuwe shirtsponsor van de club wordt. Beide partijen tekenden een contract tot en met 2021. Qurrent vervangt Opel als kledingsponsor, welke deze functie vanaf 2013 vervulde.

Verder weten we te melden dat het nieuwe uittenue van de Rotterdammers zowel door een wit voetbalbroekje gecompleteerd kan worden als door een groen voetbalbroekje. Het witte broekje bevat aan de zijkanten groene adidas strepen en het groene broekje witte adidas strepen. Op de broekjes staan zowel het logo van adidas als het Feyenoord logo. De kousen zijn een combinatie van wit en groen. De bovenkant van de sokken bevat een groene band met daarboven drie kleine adidas strepen in het groen. Ook het adidas logo heeft deze kleur. Check ook details van het nieuwe thuisshirt. 

Zoals alle tenues van adidas zijn de nieuwe Feyenoord voetbalshirts en tenues uitgerust met de adidas Climacool technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze shirts worden vanaf nu gedragen door spelers als Jörgensen, Vilhena, El Ahmadi, Boëtius, Toornstra, Bottegin, van der Heijden, Diks en nog meer spelers.

Feyenoord voetbalshirt kopen

Het nieuwe Feyenoord shirt voor 2017-2018 kan je vanaf medio nu kopen in de onderstaande shop voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 84,95 en voor kinderen € 69,95. In deze shop kan je het nieuwe shirt van Feyenoord laten bedrukken met een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Hierbij wordt de officiële bedrukking gebruikt. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe Feyenoord uitshirt na lancering in de officiële Feyenoord fanshop.