11 juli 2017

Feyenoord trainingspak 2017-2018

Het nieuwe Feyenoord trainingspak voor 2017-2018 is inmiddels ook officieel gepresenteerd door de Rotterdamse club en kledingsponsor adidas. Dit is het pak dat door de spelers gedragen wordt tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Eredivisie, KNVB Beker en Champions League wedstrijden komend seizoen. Het nieuwe trainingspak van de club van trainer van Bronckhorst bestaat uit een trainingsjack en trainingsbroek en is geheel in stijl van één van de nieuwe voetbalshirts van de club voor 2017-2018. Check hieronder alle details van het nieuwe pak, dat zowel voor kinderen als voor volwassenen beschikbaar is.

Groen/zwart Feyenoord pak 2017-2018

Het nieuwe trainingspak van Feyenoord is dit jaar geïnspireerd door het TIRO 17 template van adidas. Dit betekent dat het jack twee kleuren bevat. Het bovenste deel van het jack is zwart en daaronder is het jack groen. Verder bevat de onderkant nog een strakke tailleband met een dunne groene lijn. De rits van het trainingsjack is ook groen. Hiermee is het pak direct al in stijl van de kleuren van het nieuwe uitshirt. Daarnaast bevat het trainingsjack twee zakken met een rits aan de zijkanten. De rechter borst van het nieuwe pak is uitgerust met het adidas performance logo in het wit. Het Duitse sportmerk is sinds het seizoen 2014-2015 kledingsponsor van de kampioen van Nederland en beide partijen hebben in ieder geval tot 2019 nog een contract. De andere borst bevat het logo van de club. De mouwen van dit jack zijn zogenaamde raglanmouwen. Kenmerkend hieraan is dat deze strak om de armen vallen en perfect meebewegen met de bewegingen van de armen, waardoor je voldoende bewegingsvrijheid hebt. Nog een opvallend detail aan het jack is dat de drie strepen van adi bijna niet zichtbaar zijn. Deze staan in het zwart op de schouders en mouwen.

De trainingsbroek van het nieuwe Feyenoord pak is geheel zwart en bevat aan de zijkanten het logo van de club en adidas. Verder is de trainingsbroek uitgerust met twee zakken en heeft de broek een strakke, toelopende pasvorm, waardoor deze vooral strak om de kuiten valt. De onderkant van de pijpen bevatten enkelritsen, zodat je de broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. Zoals alle trainingskleding van adidas zijn de nieuwe Feyenoord tenues uitgerust met de Climacool technology van adidas, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Dit nieuwe pak wordt vanaf nu gedragen door spelers als Jörgensen, Boëtius, El Ahmadi, Toornstra en andere sterspelers.

Feyenoord trainingspak kopen

Het nieuwe groen/zwarte Feyenoord trainingspak kan je voor kinderen en volwassenen per direct kopen. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het pak voor KIDS is € 89,95 en voor volwassenen € 99,95. Check bovendien andere trainingskleding van de Rotterdammers in de onderstaande shop of de nieuwe tenues! Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe pak van Feyenoord in DEZE SHOP!