19 juli 2016

Fenerbahce voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe Fenerbahce voetbalshirts voor 2016-2017 zijn vandaag officieel bekend gemaakt door Adidas en de Turkse club. In deze shirts speelt de club in de Turkse Süper Lig en de Champions of Europa League gedurende 2016-2017. Fenerbahce is afgelopen seizoen als tweede geëindigd in de Turkse competitie, waardoor het komend seizoen weer Europees voetbal speelt. Vandaag werden tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt, uitshirt en 3e shirt van de Turkse club officieel gelanceerd. We bespreken ze alle drie. De nieuwe shirts van de Turkse club staan geheel in het teken van het 110 jarig bestaan van de Turkse club in 2017.

Fenerbahce thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Fenerbahce thuisshirt voor 2016-2017 wordt gekenmerkt door de gele en blauwe banen over het voetbalshirt. De voorkant van het shirt bevat drie verticale blauwe banen en vier verticale gele banen. De zijkanten van het shirt zijn uitgerust met een blauw vlak met daarin gele Adidas trademark strepen. Ook de mouwen hebben het design van gele en blauwe banen en bevatten aan de onderkant een dunne navy blauwe bies. Op het midden van het shirt staat het logo van Adidas in het zilver. De Duitse kledingsponsor  is sinds 2004 kledingsponsor van Fenerbahce en was dit bovendien al in de periode 1984-1985 en 1988-2000. De binnenkant van de kraag van het nieuwe shirt van Fenerbahce bevat een horizontale blauwe en gele lijn, waarin een zilveren verwijzing staat naar het 110 jarig bestaan. Op de linker borst prijkt het logo van de club, die opgericht is in 1907. Boven het logo prijken drie sterren. Deze verwijzen naar de 19 kampioenschappen van de club. Per vijf kampioenschappen mag er in Turkije een ster aan het logo worden toegevoegd. Op de rechter mouw prijkt het logo van subsponsor Coca Cola, terwijl op de achterkant van het nieuwe voetbalshirt HALLEY staat.

Fenerbahce uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Fenerbahce uitshirt voor 2016-2017 heeft hetzelfde template als het thuisshirt, maar een andere kleur. Deze wordt gekenmerkt door de verticale witte banen over shirt. Een deel van deze banen zijn glimmend. De Adidas strepen zijn op dit shirt ook aan de zijkanten gepositioneerd en zijn navy blauw. De clubkleuren van de Turkse club die haar thuiswedstrijden speelt in het Şükrü Saracoğlustadion in Istanbul komen ook terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Deze zijn blauw/geel. Ook de crew neck van het shirt is navy blauw en bevat aan de binnenkant een gele en blauwe lijn. Deze bevat ook weer aan de binnenkant een verwijzing naar het 110 jarig bestaan. De logo's van Adidas, de club, Coca Cola en Halley staan op dezelfde plek als op het thuisshirt.

Fernbahce 3e shirt 2016-2017

Het Fenerbahce 3e shirt voor 2016-2017 heeft ook weer hetzelfde template als het uitshirt en thuisshirt en wordt gekenmerkt door de navy blauwe verticale banen over het shirt. Bovendien bevat het shirt gouden accenten. Deze gouden accenten komen terug in een dunne lijn aan de onderkant van de mouwen. De Adidas strepen op dit shirt lopen op dit voetbalshirt over de mouwen en schouders. Het logo van Adidas prijkt op het midden van de borst in het goud. Het logo van de club prijkt op de linker borst en de logo's van Halley en Coca Cola staan respectievelijk op de achterkant van het voetbalshirt en de rechter mouw.

Check hieronder de foto's van de nieuwe Fenerbahce voetbalshirts waarin sterren als van Persie, Nani, Vander Wiel, Neustadter, Kjaer, Tufan, Ucan en andere sterren komend seizoen schitteren. De nieuwe tenues zijn uitgerust met de Adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Fenerbahce voetbalshirt kopen

Het nieuwe Fenerbahce shirt van Adidas voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande online shops voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 89,95 en voor kinderen € 69,95. In deze shops kan je het shirt van Fenerbahce laten voorzien van een eigen naam en nummer of die van één van de sterspelers van de club. De extra kosten van de bedrukking zijn € 15,-. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe shirt in deze officiële SHOP!

of in de officiële Fenerbahce shop van Adidas
Fenerbahce -thuis -shirt -2016-2017
Fenerbahce -shirt -2016-2017
Fenerbahce -uitshirt -2016-2017
Fenerbahce Voetbalshirts 2016-2017