17 juli 2017

Fenerbahce voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe Fenerbahce voetbalshirts zijn inmiddels ook bekend gemaakt door kledingsponsor adidas en de Turkse club. In deze voetbalshirts speelt de Turkse club van trainer Kocaman de wedstrijden in de Turkse Lig en in Europa gedurende 2017-2018. De club eindigde afgelopen seizoen op een derde plek in de Turkse Super Lig, waardoor het dit seizoen in de Europa League speelt. Adidas is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de voetbalshirts van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in het Şükrü Saracoğlustadion. Deze functie heeft het merk sinds 2004. De club en adidas lanceerden tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt, uitshirt en 3e shirt.

Fenerbahce thuisshirt 2017-2018

Zoals altijd wordt het Fenerbahce thuisshirt voor 2017-2018 gekenmerkt door de blauwe en gele verticale banen over het shirt. Daarnaast is het shirt uitgerust met een blauwe v-hals en de navy blauwe tint komt ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Over de mouwen bevinden zich de drie strepen van adidas in het geel en op het midden van de borst prijkt het logo van de Duitse kledingsponsor in dezelfde kleur. De linker borst is uitgerust met het logo van de club. Boven het logo van Fener prijken drie sterren, welke verwijzen naar de negentien kampioenschappen van de club. Per vijf kampioenschappen mag er in Turkije een ster aan het logo worden toegevoegd. Het thuistenue van Fenerbahçe wordt gecompleteerd door een navy blauw broekje met gele details. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen.

 

Gele Fenerbahce uit shirt en tenue 2017-2018

Het uitshirt van Fenerbahce heeft dit seizoen een klassieke uitstraling. Het shirt is overwegend geel met een witte polo kraag. De bies aan de onderkant van de mouwen is een combinatie van wit en navy blauw en aan de zijkanten van het tenue bevinden zich drie navy blauwe adidas stripes. De logo's van adidas en de club staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue voor 2017-2018 wordt compleet gemaakt door een wit broekje met navy blauwe adi strepen. De kousen hebben ook deze kleuren.

Groen Fenerbahce 3e shirt en tenue 2017-2018

Fenerbahce heeft dit seizoen ook een 3e shirt. Dit alternatieve uitshirt wordt vooral gedragen tijdens de wedstrijden in de beker en Europa League. Dit shirt heeft weer een wat moderner design. Het shirt is groen en wordt gekenmerkt door het design van v-banen over de voorkant van het shirt. Verder is het shirt uitgerust met een v-hals en bevatten de zijkanten van het voetbalshirt gele adidas strepen. Op het midden van de borst prijkt het logo van adi en de linker borst bevat het logo van de club. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een groen broekje en groene voetbalkousen met gele accenten.

Zoals alle tenues van adidas zijn de nieuwe Fenerbahce tenues uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze shirts worden vanaf nu gedragen door spelers als Ekici, Kjaer, Valbuena, Dirar, Potuk Tufan, Skrtel en andere sterspelers.

Fenerbahce voetbalshirt kopen

Het Fenerbahçe voetbalshirt voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande online winkels. De prijs van het shirt is € 89,95 voor volwassenen en € 69,95 voor kinderen. In deze winkels kan je het nieuwe shirt van Fener laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van een van de spelers. Directe levering!

Koop het nieuwe Fenerbahce shirt vanaf medio juli augustus in DEZE WINKEL!