20 augustus 2018

Fenerbahçe thuisshirt en 3e shirt 2018-2019

Fenerbahce en adidas hebben inmiddels ook het nieuwe thuisshirt en 3e shirt voor 2018-2019 gepresenteerd onder de bekende adidas leus: ''HERE TO CREATE.'' In deze nieuwe tenues speelt de club van trainer Philip Cocu de thuiswedstrijden en de uitwedstrijden in de Turkse competitie, de beker en in de Europa League gedurende dit seizoen. Fenerbahce eindigde afgelopen seizoen op een tweede plaats in de Turkse Liga. In de voorronde van de Champions League werd de negentien voudig kampioen van Turkije uitgeschakeld door Benfica. Eerder werd overigens al het nieuwe uitshirt voor 2018-2019 bekend. Check hieronder de details van het nieuwe thuisshirt en 3e shirt van de Turkse topclub.

Fenerbahce thuisshirt 2018-2019

Het Fenerbahce thuisshirt voor 2018-2019 heeft het bekende design. Het shirt wordt gekenmerkt door de gele en blauwe verticale banen over het tenue. De voorkant van het shirt bevat drie blauwe banen en twee gele. Daarnaast is het tenue uitgerust met een v-hals in deze kleuren. Ook de mouwen hebben deze kleurencombinatie en worden afgesloten door een blauw/gele bies. De zijkanten van het thuisshirt bevatten een gele band, waarin blauwe adidas strepen verwerkt zijn. Op het midden van de borst prijkt het logo van adi en de linker borst is uitgerust met het logo van de club. Boven het logo staan drie sterren. Deze verwijzen naar de 19 kampioenschappen van de club van trainer Cocu. Per vijf kampioenschappen mag er een ster aan het logo worden toegevoegd. Sponsor Halley staat op de achterkant van de voetbalshirts en de tenues worden compleet gemaakt door blauw broekjes en kousen met gele adidas strepen.

Fenerbahce 3e shirt 2018-2019

Het nieuwe Fenerbahce 3e shirt voor 2018-2019 wordt gekenmerkt door de gele en witte, horizontale banen over het tenue. De drie strepen van adidas staan in het geel op de schouders en verder bevat het shirt een v-hals in het wit/geel. Ook op het 3e shirt staat het logo van adidas op het midden van de borst en bevat de linker borst het embleem van de club. Het derde tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten gele adidas strepen. De kousen hebben ook deze kleuren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe shirts van Fenerbahce, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Slimani, Ayew, Elmas, Giuliano, Kadioglu, Valbuena, Soldado en andere sterren. Check ook het nieuwe uitshirt!

Fenerbahce voetbalshirt bestellen

De nieuwe Fenerbahce voetbalshirts voor 2018-2019 kan je vooralsnog alleen in de clubshop van de Turkse club bestellen. Wil je oudere en dus goedkopere tenues van de club uit Istanbul bestellen? Check het dan in deze SHOP! Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!