6 augustus 2020

Fenerbahce thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe Fenerbahce thuisshirt 2020-2021 is vandaag officieel gepresenteerd tegelijkertijd met de presentatie van een nieuwe speler, de van Sivasspor afkomstige Mert Hakanla. In dit voetbalshirt speelt Fenerbahce de Turkse Liga en beker thuiswedstrijden in het Şükrü Saracoğlustadion gedurende 2020-2021. De club uit Istanbul eindigde afgelopen seizoen op een zevende plek en speelt dit seizoen dus geen Europees voetbal.

Fenerbahce thuis shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe Fenerbahce thuisshirt heeft dit seizoen een traditioneel design. Het tenue wordt gekenmerkt door de brede, verticale gele en blauwe banen en bovendien is het tenue uitgerust met een donkerblauwe V-hals. De mouwen zijn geel en worden afgesloten door een navy blauwe band. Een speciaal detail bevindt zich nog in de nek op de achterkant van het Fenerbahce tenue. Hier is het silhouet van een kanarie verwerkt en dit verwijst naar de bijnaam van de Turkse club: Sarı Kanaryalar (de gele kanaries). Op de rechterborst prijkt het adidas performance logo in het wit. Het Duitse sportmerk is al sinds 2004 kledingsponsor van de Turkse club. Op het midden van het voetbalshirt prijkt ook weer het logo van AVIS. Het autoverhuurbedrijf is sinds 2018 aan de club verbonden. De linkerborst is traditiegetrouw uitgerust met het clublogo. Boven dit logo staan weer gouden sterren, welke verwijzen naar de 19 kampioenschappen. Per vijf kampioenschappen mag er in Turkije een ster aan het clublogo worden toegevoegd. De adidas strepen zijn dit jaar op de zijkanten van het thusitenue geplaatst en zijn ook donkerblauw. Het thuistenue van Fener wordt dit jaar compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met gele adidas strepen en de kousen hebben ook deze kleurencombinatie. Beide items bevatten uitingen van de club en adidas.

Zoals alle adidas tenues bevatten de Fenerbahce tenues dit seizoen de AeroReady technologie van het Duitse sportmerk, welke zorgt voor ventilatie, verkoeling en afvoer van zweet en vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Fenerbahce tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Muriqi, Faurk Beyaz, Aziz, Kadioglu, Gustavo, Tufan en andere spelers en check ook het Fenerbahce uitshirt. 

Fenerbahce voetbalshirt bestellen

Het Fenerbahce thuisshirt 2020-2021 kun je vanaf nu zowel voor volwassenen als voor kinderen bestellen. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 89,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176).  Wil je oudere en dus goedkopere tenues en t-shirts van de club uit Istanbul bestellen? Check het dan ook in de onderstaande winkels.

Bestel het Fenerbahce voetbalshirt direct in deze SHOP! 

of deze winkel

of deze Fenerbahce fanshop (inclusief goedkope t-shirts)

Fenerbahce thuisshirt 2020-2021