Fenerbahce uitshirt 2020-2021

Fenerbahce en adidas hebben nu ook het nieuwe thuisshirt en 3e shirt van de Turkse club officieel gelanceerd. In deze nieuwe tenues speelt de club uit Istanbul de uitwedstrijden in de Turkse Liga en beker gedurende 2020-2021. Dit seizoen speelt ‘’Fener’’ geen Europees voetbal, omdat het afgelopen seizoen op een zevende plek eindigde.

Fenerbahce uitshirt 2020-2021

Het nieuwe Fenerbahce uitshirt 2020-2021 is geïnspireerd door het uitshirt van 2006-2007. Destijds bestond de club 100 jaar en droeg het een overwegend goud uitshirt. Ook dit seizoen is het tenue van ‘’ Sarı Kanaryalar’’ goud met een all-over print en ook donkerblauwe accenten. De ronde hals is donkerblauw en ook de drie strepen van adidas over de schouders hebben deze kleur. Hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Bovendien zijn alle logo’s op het tenue navy blauw. De rechterborst bevat het adidas logo en de linkerborst het clublogo van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het  Şükrü Saracoğlustadion. Op het midden van de tenues prijkt sponsor AVIS. Het tenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met gouden adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen.

Fenerbahce 3e voetbalshirt 2020-2021

Het Fenerbahce 3e voetbalshirt is dit jaar navy blauw met gouden accenten en bevat een adidas EQT v-collar, geïnspireerd door de v-hals die adidas met name gebruikte in de jaren ’90. De drie adidas strepen op dit tenue zijn goud en hetzelfde geldt voor alle logo’s op het alternatieve uitshirt. Verder bevat het tenue een all-over print, welke wat weg heeft van de print van het Real Madrid uitshirt 2019-2020. De mouwen bevatten aan de onderkant een donkerblauwe band en dit tenue wordt compleet gemaakt door een marineblauw voetbalbroekje en kousen met gouden details. Alle tenues van adidas zijn dit jaar uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Fenerbahce tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Muriqi, Gönül, Faruk Beyaz, Gustavo en andere spelers. Check bovendien het Fenerbahce thuisshirt 2020-2021. 

Fenerbahce uitshirt bestellen

Het Fenerbahce uitshirt 2020-2021 kun je vanaf nu voor volwassenen bestellen. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 89,95 (maten S, M, L, XL en XXL). Wil je oudere en dus goedkopere tenues en t-shirts van de club uit Istanbul bestellen? Check het dan ook in de onderstaande winkels.

Bestel het Fenerbahce voetbalshirt direct in deze SHOP! 

of deze winkel

of deze Fenerbahce fanshop (inclusief goedkope t-shirts)

Fenerbahce uitshirt 2020-2021

Fenerbahce 3e voetbalshirt 2020-2021