Real Madrid uitshirt 2019-2020

Het nieuwe Real Madrid uitshirt voor 2019-2020 is vandaag gelanceerd door adidas en de Spaanse topclub. De bekendmaking van het nieuwe uitshirt volgt een aantal weken na de lancering van het Real Madrid thuisshirt voor 2019-2020. In dit voetbalshirt speelt ''De Koninklijke'' de La Liga, Copa del Rey en Champions League uitwedstrijden gedurende 2019-2020. Het nieuwe tenue van Real Madrid is dit seizoen een ode aan de sfeer in het Estadio Bernabeu en heeft om die reden een elegante uitstraling. Adidas is opnieuw verantwoordelijk voor het design van de nieuwe tenues. Het Duitse sportmerk is sinds 1998 kledingsponsor van de club van trainer Zinedine Zidane.

Vind je dit Real Madrid shirt direct super vet? Bestel het exclusief in deze SHOP of deze winkel!  (inclusief officiële bedrukking)

Real Madrid uitshirt 2019-2020

Navy/goud Real Madrid uit shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Real Madrid uitshirt voor 2019-2020 is overwegend navy blauw en bevat een all-over print over het shirt. Deze print heeft wat weg van het sterrenstelsel en lijkt op print op speciale Real Madrid X EA Sports voetbalshirts van afgelopen seizoen. Niets is minder waar. De print staat namelijk symbool voor de geluidsgolven van het juichen van de supporters in het Estadio Bernabeu na het scoren van een doelpunt of het vieren van prijzen. Het thema van het nieuwe Real Madrid uitshirt is dan ook: ''CREATE THE NOISE.'' Het nieuwe tenue bevat bovendien gouden accenten. Deze gouden details verwijzen naar de indrukwekkende prijzenkast van de club uit de Spaanse hoofdstad. Real Madrid won maar liefst dertien keer de Champions League of Europa Cup I, twee keer de UEFA Cup, vier keer de UEFA Super Cup en werd zeven keer wereldkampioen. In Spanje heeft Real 33 titels op haar naam staan en won het negentien keer de Spaanse beker. De gouden details zijn te vinden in de logo's van Real Madrid en de club op de borst en het logo van hoofdsponsor Fly Emirates prijkt ook in het goud op het midden van het tenue. De vliegmaatschappij uit de Emiraten is sinds 2013 hoofdsponsor van de club en deze verbintenis duurt in ieder geval nog tot 2023. Ook twee dunne strepen aan de onderkant van het shirt zijn goud. Het voetbalshirt van ''De Koninklijke'' is verder nog uitgerust met nog meer navy blauwe accenten. De drie strepen op de schouders zijn donker en hetzelfde geldt voor de crew nek en de bies aan de onderkant van de mouwen.

Het nieuwe Real Madrid uittenue wordt compleet gemaakt door een navy blauw broekje met daarop gouden logo's van de club en adidas. De drie strepen aan de zijkanten van het nieuwe voetbalbroekje voor het uittenue zijn ook donkerblauw. De voetbalkousen van het Real Madrid uittenue voor 2019-2020 zijn ook navy blauw en bevatten in het goud het adidas performance logo en de initialen van de club: RCF. Zoals alle tenues van adidas zijn de nieuwe voetbalshirts van Real Madrid uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De authentic voetbalshirts bevatten de Climachill technologie van het Duitse sportmerk. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe uitshirt van Los Blancos, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Bale, Vinicius Junior, Marcelo, Isco, Modric, Asensio, Ramos, Hazard, Jovic, Militao, Mendy en andere sterspelers. 

Real Madrid uitshirt kopen

Het nieuwe Real Madrid uitshirt voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen. Het voetbalshirt heeft voor volwassenen een prijs van € 84,95 (maten XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL) en voor kinderen een prijs van € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). De broekjes zijn € 34,95 in kindermaten en € 39,95 voor volwassenen. De voetbalsokken van het tenue zijn € 17,95. In deze shops kun het Real Madrid tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt!

Bestel je Real Madrid shirt in deze SHOP 

of deze winkel!