Real Madrid thuisshirt 2019-2020

Real Madrid is op dit moment niet alleen druk op de transfermarkt. Ook het nieuwe thuisshirt voor 2019-2020 van de Koninklijke is vandaag officieel gepresenteerd met de leus: ''IF YOU DEMAND GLORY.'' 

De nieuwe aanwinsten Jovic, Hazard en Militao spelen dit seizoen in een wit met goud versierd voetbalshirt ontworpen door adidas. Het Duitse sportmerk is al sinds 1998 de trotse kledingsponsor van de club uit de Spaanse hoofdstad. Dit contract loopt ook nog door tot en met 2028. In dit voetbalshirt speelt het keurkorps van Zinedine Zidane de La Liga, Copa del Rey en Champions League thuiswedstrijden in het Santiago Bernabeu gedurende 2019-2020. Check!  

Fan van Real Madrid? Bestel het nieuwe Real Madrid voetbalshirt voor 2019-2020 direct in deze winkel (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts) of deze ADIDAS shop 

Real Madrid thuis shirt en tenue 2019-2020 - Wit met gouden details

Op het nieuwe thuisshirt van Real Madrid komen de gouden details eindelijk weer terug. Natuurlijk zijn deze gouden details in combinatie met de traditionele witte kleur van het thuisshirt van Real.  De laatste keer dat deze combinatie van goud en wit werd gebruikt, was tijdens het seizoen 2011-2012. Dit was een seizoen waarin Real kampioen werd en ook de Supercopa won. In de Champions League van 2012 strandde Real Madrid in de halve finale. Na strafschoppen verloor de club van Bayern München. In 2012 had het voetbalshirt gouden adidas trademark strepen over de mouwen en was ook het logo van adidas op de rechter borst goud. Daarnaast bevatte het shirt een klassieke polo kraag. Hoewel het thuisshirt van 2011-2012 een populair shirt was onder de supporters van Los Blancos, heeft het nieuwe thuisshirt voor aankomend seizoen toch wel een ander design gekregen.

En dat mag ook wel. Het thema van het nieuwe shirt is namelijk het vieren van de historische successen van de club en uitkijken naar nieuwe successen. De successen van Real Madrid mogen er zijn. De club won in haar historie dertien keer de Champions League, 7 wereldbekers, 33 Spaanse kampioenschappen en 19 keer de Spaanse beker. Bovendien won het twee keer de Europa Cup. Het eerste grote verschil tussen de shirts van 2011-2012 en het huidige tenue is de kraag. Het nieuwe thuisshirt van Real Madrid heeft namelijk een ronde hals. De gouden kleur is ook terug te vinden op de schouders van het shirt. Hier zijn namelijk de bekende adidas strepen te zien. Hoofdsponsor van de Spaanse grootmacht is Fly Emirates. De naam van deze sponsor staat aankomend seizoen op het midden van het tenue. De kleur van deze sponsor is natuurlijk goud. De vliegmaatschappij prijkt sinds 2013 op de tenues van de Madrilenen en beide partijen hebben nog een contract tot 2022. Ook de sponsor uiting van het Duitse adidas staat natuurlijk op het shirt. Deze is terug te vinden op de rechterkant van de borst. Boven dit adidas logo zie je een speciale badge. Deze badge staat voor de overwinning op het WK voor clubteams eind vorig jaar. Deze badge mag tot het WK van 2019 op het tenue gedragen worden. Het Real Madrid thuistenue wordt dit seizoen compleet gemaakt door een geheel wit voetbalbroekje met aan de zijkanten gouden adidas strepen. Ook de logo's van de club en adi op de pijpen zijn goud. De kousen van het tenue hebben ook deze kleurencombinatie en bevatten op het midden de initialen van de Spaanse grootmacht: RCM. Bovendien is het tenue ook komend jaar weer uitgerust met de adidas Climalite technologie. Deze zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden, zodat de spelers van Real Madrid optimaal kunnen presteren tijdens de wedstrijden in de Spaanse zon.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Real Madrid tenue voor 2019-2020, welke vanaf nu gedragen wordt door sterren als Hazard, Militao, Jovic, Kroos, Marcelo, Ramos, Marcelo, Vinicius Junior, Isco, Diaz, Asensio en andere sterspelers. Check ook het nieuwe Real Madrid trainingspak voor 2019-2020. 

Real Madrid voetbalshirt 2019-2020 bestellen

Je kunt nu direct het nieuwe Real Madrid voetbalshirt voor 2019-2020 kopen. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL en 3XL) heeft het tenue een prijs van € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) heeft het voetbalshirt een prijs van € 69,95. De broekjes koop je al vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. In deze winkels kun je het voetbalshirt van Real natuurlijk ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van de spelers van Los Blancos. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Check ook nog meer andere Real Madrid producten in deze winkels. Directe levering!

Bestel je Real Madrid shirt in deze winkel (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)

OF  deze officiële shop