2 mei 2019

Real Madrid draagt zwart/goud trainingspak in 2019-2020

Het nieuwe Real Madrid trainingspak voor 2019-2020 is vandaag officieel gelanceerd door Real Madrid en adidas. Na een teleurstellend seizoen, waarin alleen het WK voor clubteams werd gewonnen, is er alles aan gelegen om komend seizoen met een fris elftal te strijden voor het Spaanse landskampioenschap en de Champions League. Aan de kleuren van het nieuwe pak zal dat in ieder geval niet liggen. Daar gaan we het straks over hebben. De spelers van Los Blancos dragen het nieuwe trainingspak tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden gedurende 2019-2020. Het nieuwe trainingspak van de Madrilenen bestaat dit seizoen uit een geheel nieuwe training top en een trainingsbroek.

Ben je direct fan van dit classy Real Madrid trainingspak? Bestel het exclusief in deze SHOP of deze WINKEL! 

Real Madrid trainingstrui en trainingsbroek - Zwart/goud

De bijnaam van Real Madrid (De Koninklijke) komt qua looks geheel terug in de kleuren van de nieuwe trainingspakken voor 2019-2020. Zowel het trainingspak die de spelers dragen ter voorbereiding op de thuiswedstrijden als de pakken voor de uitwedstrijden bevatten namelijk gouden details. Deze tint goud wordt door adidas toepasselijk ‘’Football Gold’’ genoemd. Het pak voor de thuiswedstrijden is overwegend wit en het Real Madrid trainingspak voor de uitwedstrijden is overwegend zwart. Omdat wij zwart/goud toch wel een heerlijke combinatie vinden, bespreken we het nieuwe Madrid trainingspak aan de hand van het zwart/gouden pak. De trainingtops hebben in vergelijking met vorig seizoen een ander design gekregen. Vorig seizoen hadden alle adidas pakken namelijk de zogenaamde EQT v-collar. Deze is dit seizoen ingeruild voor een semi hoge, ronde hals. De training sweater van Real is gebaseerd op het nieuwe TIRO19 template van adidas en dat betekent dat de truien ook zijn uitgerust met een diagonale lijn aan de zijkanten van de Real Madrid training sweater. Deze lijnen zijn donkergrijs. De drie strepen van adidas lopen dit seizoen over de gehele lengte van de mouwen en zijn goud. Hetzelfde geldt voor de logo’s van adidas en Real Madrid op de borst. Ook dit seizoen bevatten de pakken van Real Madrid weer duimgaten aan de onderkant van de mouwen. Dit zorgt ervoor dat de sweater nog strakker om het lichaam valt. De tops hebben ook een strakke fit.

Het zwart/gouden Real Madrid trainingspak voor 2019-2020 wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek. Deze broek bevat ook gouden adidas stripes over de zijkanten van de broek. Bovendien zijn de logo’s van adi en Los Blancos aan de zijkanten goud. De broek heeft qua template in vergelijking met vorig seizoen een kleine update gekregen. Net boven de knieën loopt namelijk ook een diagonale band. De bovenkant van de Real Madrid trainingsbroek is uitgerust met een tailleband, waarmee de fit van de broek aangepast kan worden. De onderkant van het nieuwe pak van de La Liga club bevat ook dit seizoen weer enkelritsen, zodat je de broek makkelijk over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit kunt doen. Ook de trainingsbroek heeft een getailleerde fit, zodat de trainingsbroek strak om je kuiten en enkels valt. Zoals alle trainingskleding van adidas is ook het nieuwe pak van De club uit de Spaanse hoofdstad uitgerust met de adidas Climacool technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers kunnen vlammen in het nieuwe pak!

Check hieronder nog meer foto’s van het zwart/gouden Real Madrid trainingspak voor 2019-2020, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Vinicius Junior, Benzema, Bale, Diaz, Marcelo, Ramos, Courtois, Modric, Isco en nog meer sterren.

Real Madrid trainingspak 2019-2020 bestellen

Het nieuwe Real Madrid pak voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande shops. De trainingstrui en trainingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden. De training top heeft een prijs van € 74,95 voor volwassenen en voor kinderen is de top € 64,95. De trainingsbroek is € 54,95 voor volwassenen en € 44,95 voor kinderen. Check ook het overzicht met beschikbare Real producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het pak direct in deze SHOP of 

deze WINKEL!