29 november 2018

Het Real Madrid x EA Sports Ultimate Team Mode FIFA 19 voetbalshirt

Real Madrid en adidas hebben vandaag een super uniek shirt gelanceerd! In samenwerking met partner EA Sports wordt is er vandaag een uniek adidas x EA Sports Real Madrid voetbalshirt uitgebracht en dit shirt is weer onderdeel van het adidas x EA Sports pack. Dit pack bevat vier voetbalshirts van topclubs waar adidas kledingsponsor van is. Dit betreffen Real Madrid, Bayern München, Juventus en Manchester United. Tegelijkertijd met de lancering van deze voetbalshirts zijn deze tenues beschikbaar in Ultimate Team Mode van FIFA 19. Ook vorig jaar lanceerde adidas speciale tenues voor deze clubs. Toen waren de tenues alleen in Ultimate Team Mode beschikbaar. De nieuwe tenues uit het EA Sports pack kan je ook daadwerkelijk bestellen! Check hieronder alles over het Real Madrid X EA Sports FIFA 19 Ultimate Team Mode voetbalshirt.

Het nieuwe Real Madrid X EA Sports FIFA 19 Ultimate Team Mode voetbalshirt is een ode aan één van de bijnamen van Real Madrid, namelijk Los Galácticos/de buitenaardsen. Deze bijnaam ontstond rond 2000 toen Florentino Perez de leiding kreeg bij de club en hij van Real Madrid de beste club ter wereld wilde maken. Sterren als Luis Figo, de Braziliaan Ronaldo, Zidane en Beckham kwamen in deze periode de club versterken. In de afgelopen 18 jaar volgden nog veel meer sterren en daarmee gepaard gaande prijzen. De bijnaam van Real is dus nooit verdwenen en komt qua design terug in het nieuwe EA Sports adidas voetbalshirt van de Spaanse grootmacht. Het Ultimate Team Mode FIFA 19 shirt heeft namelijk een buitenaards design. Het is blauw en wordt gekenmerkt door een all-over print van sterren. Hiermee heeft de print alles weg van een heelal met sterren, een buitenaards design dus! Qua template wordt het tenue gekenmerkt door het adidas EQT template. Het shirt bevat namelijk een EQT collar. De hals loopt diagonaal en is vrij breed. Onder de hals prijkt het adidas performance logo en dit logo komt ook weer terug op de linker mouw. De linker borst van het speciale edition shirt is uitgerust met het logo van Los Blancos en op bhet midden van het tenue staat sponsor Fly Emirates.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van dit gruwelijke voetbalshirt! Volgens de geruchten wordt dit tenue door de Madrilenen ook nog eens gedragen in één van de wedstrijden van de club in december of januari. Check ook het Manchester United x EA Sports voetbalshirt

Real Madrid x EA Sports voetbalshirt bestellen

Het nieuwe EA Sports adidas Real Madrid FIFA 19 voetbalshirt kan je bestellen in de onderstaande webshop! Het shirt is alleen beschikbaar voor volwassenen en kan je dus kopen in de maten XS, S, M, L, XL, XXL en 3XL. Het shirt heeft een prijs van € 90,- en is in een zeer beperkte oplage door adidas geproduceerd! Wil je andere Real Madrid producten bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het Real Madrid FIFA 19 Ultimate Team Mode na lancering in deze SHOP! 

of deze winkel!