Fenerbahce 3e voetbalshirt 2021-2022

Puma heeft vandaag ook voor Fenerbahce een 3e shirt toegevoegd aan de collectie voor 2021-2022. Het Fenerbahce 3e shirt 2021-2022 vormt het alternatief voor de andere twee Fenerbahce voetbalshirts. Het 3e shirt wordt dit seizoen gedragen in aan aantal uitwedstrijden in de Turkse competitie, de beker en in Europa gedurende 2021-2022. Puma is vanaf dit seizoen de kledingsponsor van ''Sarı Kanaryalar'' en heeft het stokje overgenomen van concurrent adidas. Het alternatieve uittenue van de club uit Istanbul is onderdeel van het nieuwe Puma Faster Football programma, waarbij alles draait om creativiteit en het herschrijven van de regels!

Donkerblauw Fenerbahce uitshirt 2021-2022

Het 3e shirt van Fenerbahce is onderdeel van een speciale campagne van Puma. Het merk lanceerde vandaag namelijk voor alle clubs waarvan het kledingsponsor is (onder andere PSV, Manchester City, Borussia Dortmund, AC Milan, Olympique Marseille, Valencia en Stade Rennes) een alternatief uittenue of 3e shirt. Deze tenues hebben allemaal één en hetzelfde revolutionaire template, welke als voornaamste kenmerk heeft dat de badge van de clubs niet op de borst staat. Dit geldt ook voor het Fenerbahce 3e shirt 2021-2022, waarvoor een combinatie van voetbal en streetwear de inspiratie vormen. Dit tenue is volledig navy blauw en in plaats dat het logo van de club op de linkerborst staat, is deze als all-over print op de voorkant van het tenue verwerkt. Deze print is bijna niet zichtbaar, omdat het dezelfde kleur heeft als het tenue. Het clublogo op de borst is bovendien ingeruild voor de naam van de club, welke centraal op het tenue is geplaatst in het geel. Deze naam wordt geflankeerd door twee horizontale gele banen. Het logo van Puma staat zowel op het midden van de borst als op de mouwen in het wit. De gele accenten komen ook terug in de diagonale Puma formstripe op de schouders en de band aan de onderkant van de de mouwen. Hoofdsponsor AVIS prijkt in het wit op het midden van het nieuwe tenue, subsponsor Nesine staat op de mouwen en de achterzijde bevat het logo van Halley. Het Fenerbahce 3e shirt 2021-2022 is verder uitgerust met een ronde hals en bevat in de nek op de achterkant wel het logo. Het tenue wordt compleet gemaakt door een navy blauw voetbalbroekje, waarop ook de logo's van Puma en de club staan. Op de broekjes staat bovendien het logo van sponsor AYGAZ. De kousen van dit tenue zijn ook navy blauw en bevatten aan de onderkant een gele band.

Alle tenues van Puma zijn dit jaar uitgerust met de Puma Dry Cell technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht naar de buitenkant van de tenues en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het alternatieve Fenerbahce uitshirt, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Özil, Dursun, Pelkas, Tufan, Caulker, Valencia, Szalai, Perotti en nog meer spelers.

Fenerbahce 3e shirt bestellen

Het Puma Fenerbahce 3e shirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. Voor volwassenen is het voetbalshirt € 89,95 en voor kinderen € 69,95. Check bovendien andere Puma Fenerbahce merchandising in de onderstaande winkels.

Bestel dit Fenerbahce voetbalshirt direct in de PUMA SHOP!

of deze winkel

of deze Fenerbahce fanshop (inclusief goedkope t-shirts)

Fenerbahce 3e shirt 2021-2022

Fenerbahce 3e shirt 2021-2022