23 november 2015

FC Utrecht David Di Tomasso tenue 2015

FC Utrecht en Hummel hebben een speciaal David Di Tomasso voetbalshirt gelanceerd. Dit voetbalshirt wordt door FC Utrecht gedragen in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo op zondag 29 november 2015. Deze datum is het tien jaar geleden dat FC Utrecht speler Di Tomasso op 26 jarige leeftijd in zijn slaap overleed. Als hommage aan de Fransman heeft FC Utrecht voor deze wedstrijd een speciaal voetbalshirt gelanceerd, dat eenmalig gedragen zal worden in de wedstrijd tegen Heracles.

Het speciale FC Utrecht Di Tomasso tenue is geheel rood. Het voetbalshirt bevat een ronde hals en op de borst de logo's van kledingsponsor Hummel en FC Utrecht. De linker borst bevat het logo van de plaatselijke FC en op het midden van de borst staat het logo van Hummel. Het logo van Hummel komt bovendien terug op de mouwen. De rechter borst bevat een afbeelding van Di Tomasso met daaronder zijn naam, zijn geboortedatum (6 oktober 1979) en de datum dat Di Tomasso overleed (29 november 2005). Deze data worden geflankeerd door twee Franse vlaggetjes. De achterkant van het FC Utrecht Di Tomasso voetbalshirt bevat aan de bovenkant de drie logo's van de clubs waaruit FC Utrecht is ontstaan: DOS, Elinkwijk en Velox. Daaronder staat de naam van Di Tomasso met zijn rugnummer: 4. De naam en het rugnummer hebben precies dezelfde stijl als de FC Utrecht bedrukking van 2005-2006 en in het rugnummer is ook een afbeelding van Di Tomasso in het grijs/wit verwerkt. Het Di Tomasso tenue van FC Utrecht wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje met daarop de logo's van Hummel en de club. De kousen van het tenue zijn ook rood met witte accenten. Bij de presentatie van het shirt bevatte het shirt niet de logo's van sponsoren Zorg van de Zaak en Tele2. Deze kunen echter bij aankoop van het voetbalshirt wel worden bedrukt met de logo's. Check hieronder de foto's van het nieuwe David Ti Tomasso FC Utrecht 2015 voetbalshirt. Eerder lanceerde FC Utrecht al een thuisshirt, uitshirt en bekershirt voor 2015-2016.

Het FC Utrecht David Di Tomasso tenue is exclusief beschikbaar in de fanshop van FC Utrecht. Andere FC Utrecht producten check je in het overzicht hiernaast of hieronder. Inclusief de mogelijkheid tot officiƫle bedrukking van alle sterspelers of een eigen naam en nummer! Directe levering!

David -Di -Tomasso -tenue -2015

Bron:
FC Utrecht