FC Utrecht voetbalshirts 2023-2024

FC Utrecht en kledingsponsor Castore hebben de nieuwe FC Utrecht voetbalshirts 2023-2024 officieel gepresenteerd met het motto ''The Pulse of Our City''. In deze voetbalshirtsspeelt de club van trainer Ron Jans de Eredivisie en KNVB Bekerwedstrijden tijdens het seizoen 2023-2024. Vorig seizoen eindigde de club uit de Domstad op de zevende plek in de competitie. Vanaf dit seizoen is Castore de kledingsponsor van FC Utrecht. Het merk en de club tekenden een deal voor meerdere seizoenen. Het Britse sportmerk is vanaf dit seizoen ook de kledingsponsor van Feyenoord en FC Twente. Het logo van Odido prijkt ook dit seizoen op het midden van de voetbalshirts. Odido is de nieuwe merknaam van T-Mobile, het bedrijf dat sinds  het seizoen 2020-2021 shirtsponsor is. Dit seizoen bestaat de collectie uit drie verschillende tenues.

FC Utrecht thuisshirt 2023-2024

Het FC Utrecht thuisshirt 2023-2024 heeft het iconische, diagonale half-om-half design. De rechterkant en de onderkant zijn rood en de linkerkant en bovenkant zijn wit. Beide delen worden gescheiden door een diagonale baan van de rechter oksel naar de linker onderkant. Op de voorkant van het thuisshirt is ook een speciaal ''pulse'' patroon verwerkt, geïnspireerd door de hartslag van Utrecht, het bruisende middelpunt van Nederland. Daarnaast is deze print een verwijzing naar de geluidsgolven van de supporters, die de club als twaalfde man aanmoedigen in het Galgenwaard. Het voetbalshirt heeft een ronde hals met twee rode lijnen en een dunne, witte lijn. Dit design komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Het voetbalshirt bevat ook nog een aantal details. Op de linker onderkant prijkt een icoon van de Domtoren en in de nek op de achterzijde van het voetbalshirt staan de logo's van de clubs waaruit FC Utrecht is ontstaan: DOS, USV Elinkwijk en Velo. De rechterborst bevat het logo van Castore de linkerborst het clublogo en op het midden van het voetbalshirt staat hoofdsponsor T-Mobile. De linkermouw is uitgerust met het logo van U4U, een initiatief van de club om mensen te begeleiden op de arbeidsmarkt. Het FC Utrecht thuistenue 2023-2024 wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rood/witte kousen.

FC Utrecht uitshirt 2023-2024

Het FC Utrecht uitshirt 2023-2024 heeft het thema ''Wear Your City's Heart''. Dit heeft alles te maken met het patroon dat op het uitshirt is verwerkt. Het uitshirt is overwegend zwart en bevat een all-over print van diagonale blokken en geometrische vormen, geïnspireerd door de architectuur van de Domtoren. Ook dit FC Utrecht voetbalshirt bevat aan de onderkant een label met een afbeelding van de Domtoren. In het voetbalshirt zijn ook gouden details verwerkt, ook het tenue een elegante look te geven, die perfect past bij de uitstraling van de stad. De v-hals bevat een paarse lijn en ook de band aan de onderkant van de mouwen en de lijnen op de schouders zijn goud. Bovendien zijn alle logo's op het FC Utrecht uitshirt goud. Het FC Utrecht uitshirt 2023-2024 herbergt ook nog een aantal details. De linkermouw bevat een QR code in de vorm van een hart. Wanneer je deze code scant, kom je op een speciale website terecht, waarop de club meer uitlegt over de maatschappelijke initiatieven. In de nek op de achterzijde van het uitshirt staan ook de logo's van de drie clubs waaruit FC Utrecht is ontstaan. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een paars voetbalbroekje met op de zijkanten hetzelfde patroon als op het voetbalshirt. De sokken zijn zwart en zowel het voetbalbroekje als de sokken bevatten ook gouden details.

FC Utrecht 3e voetbalshirt 2023-2024

Tijdens sommige uitwedstrijden draagt FC Utrecht het alternatieve uitshirt. Het FC Utrecht 3e shirt 2023-2024 is een eerbetoon aan het Stadion Galgenwaard. Het thema van dit voetbalshirt is dan ook ‘’A salute to our Stadium’’. Het 3e voetbalshirt is lichtblauw en bevat een all-over print van de voetbaltempel. Dit patroon bevindt zich zowel op de voor- als de achterkant. Het voetbalshirt heeft verder witte accenten. De ronde hals is wit en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Ook alle logo’s op het lichtblauwe voetbalshirt zijn wit. De logo’s van Castore, FC Utrecht en hoofdsponsor Odido staan op dezelfde plek als op de andere twee FC Utrecht voetbalshirts. Hetzelfde geldt voor de logo’s van de drie clubs waaruit FC Utrecht is ontstaan. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een lichtblauw voetbalbroekje en lichtblauwe sokken met witte accenten.

Extra informatie 

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: De Castore Sportswear tenues zijn gemaakt van een lichtgewicht en rekbaar materiaal, voor een atletische pasvorm. De zijkanten van de voetbalshirts bevatten meshpanelen, welke zorgt voor ventilatie en afvoer van vocht naar de buitenkant van de tenues.
  • Pasvorm: Normaal 

FC Utrecht voetbalshirt bestellen

De nieuwe Castore FC Utrecht voetbalshirts 2023-2024 kun je vanaf deze maand bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL) hebben de voetbalshirts een prijs van € 79,95. 

Voetbalshop
vanaf € 79.95
Bestellen >
Voetbaldirect
vanaf € 79.95
Bestellen >

FC Utrecht voetbalshirts 2023-2024
FC Utrecht voetbalshirts 2023-2024
FC Utrecht voetbalshirts 2023-2024
FC Utrecht voetbalshirts 2023-2024
FC Utrecht voetbalshirts 2023-2024
FC Utrecht voetbalshirts 2023-2024
FC Utrecht voetbalshirts 2023-2024
FC Utrecht voetbalshirts 2023-2024
FC Utrecht voetbalshirts 2023-2024
FC Utrecht voetbalshirts 2023-2024
FC Utrecht voetbalshirts 2023-2024