Castore kledingsponsor FC Utrecht vanaf 2023-2024

Vanaf het seizoen 2023-2024 is Castore Sportswear de nieuwe kledingsponsor van FC Utrecht. Beide partijen tekenden een contract voor meerdere seizoenen. Dit betekent dat FC Utrecht, Jong Utrecht, het vrouwenteam en alle jeugdelftallen vanaf komend seizoen in voetbalshirts van Castore spelen. Castore bestormt sinds kort de voetbalmarkt. Onlangs werd bekend dat het merk van de gebroeders Beahon vanaf komend seizoen ook de kledingsponsor is van Feyenoord en FC Twente. Daarmee acteren komend seizoen drie Eredivisie teams in voetbalshirts van Castore Sportswear. Daarnaast verzorgt het merk de voetbalshirts en trainingkleding van clubs als Sevilla, Newcastle United, Wolverhampton Wanderers, Rangers FC en Bayer Leverkusen. Bovendien heeft het sportmerk deals met McLaren Racing en Oracle Red Bull Racing. De deal met Castore gaat vanaf 1 juli officieel in en dat betekent ook dat de samenwerking tussen FC Utrecht en de huidige kledingsponsor Nike stopt. Nike was sinds 2019 de kledingsponsor van de voetbalclub uit de Domstad.

De nieuwe FC Utrecht voetbalshirts 2023-2024 hebben een custom made design en hebben dus niet meer een design geïnspireerd op een teamwearlijn.

Uiteraard zijn beide partijen blij met de samenwerking. Joost Broerse, commercieel manager bij en oud-speler van FC Utrecht reageert: ''FC Utrecht past perfect in het rijtje van clubs en sporten waaraan Castore zich de voorbije jaren al heeft verbonden”, zegt Joost Broerse, Partnership Director van FC Utrecht. “Allebei beschikken we over hetzelfde ambitieuze DNA. Onderdeel van die drive en ambitie is dat we de komende jaren samen met Castore grote stappen willen zetten op het gebied van merchandising. De FC Utrecht-kleding van Castore is vanaf komende zomer op meerdere plekken in de regio te koop. We kunnen niet wachten om de tenues voor seizoen 2023/2024 te onthullen. Samen met Castore hebben we unieke shirts ontworpen waarin meerdere kenmerken van de club en de stad zijn verwerkt.”

Ook Director of Partnerships Pascal Lafitte van Castore, reageert: ''We zijn blij dat we vanaf het nieuwe seizoen Official Partner van FC Utrecht zijn. Hiermee bouwen we ons merk verder uit in Nederland. FC Utrecht is een ambitieuze club met een loyale achterban. Hard werken en competitief zijn, staan bij FC Utrecht hoog in het vaandel. Dat past perfect bij ons motto: Better Never Stops.”

De FC Utrecht voetbalshirts 2023-2024 worden pas na 1 juli officieel gelanceerd. Dan hebben we weer nieuws. Bestel je FC Utrecht voetbalshirt altijd in de officiële fanshop!