28 juli 2015

FC Utrecht thuisshirt 2015-2016

Het nieuwe FC Utrecht thuisshirt 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Hummel en de club uit de gelijknamige stad. In dit voetbalshirt speelt FC Utrecht de Eredivisie en KNVB Beker thuiswedstrijden in de Galgenwaard gedurende het seizoen 2015-2016. FC Utrecht eindigde afgelopen seizoen op een elfde plek waardoor het dit seizoen opnieuw op het hoogste niveau actief is. Het Deense sportmerk Hummel is kledingsponsor van FC Utrecht sinds het seizoen 2012-2013 en Zorg van de Zaak is hoofdsponsor van FC Utrecht. Vorige week presenteerde de club de nieuwe hoofdsponsor die voor minstens drie seizoenen aan de club verbonden is.

FC Utrecht thuistenue 2015-2016

Het nieuwe FC Utrecht thuisshirt 2015-2016 wordt zoals elk seizoen gekenmerkt door de half-bij-half design. De helft van het shirt is rood en de helft van het shirt is wit. Deze vlakken worden gescheiden door een diagonale lijn. Beide mouwen zijn overwegend rood. Verder is het FC Utrecht voetbalshirt voorzien van een klassieke henley collar, waardoor het shirt net iets meer uitstraling heeft. De mouwen en schouders bevatten de trademark tekens van Hummel en op het midden van de borst staat het logo van Hummel. De linker borst bevat het logo van FC Utrecht met daarboven de logo's waaruit de club is ontstaan: DOS, Elinkwijk en Velox. De andere borst bevat een afbeelding van de Utrechtse Dom, welke traditioneel op de voetbalshirts van de plaatselijke FC verschijnen. Vorig seizoen stond de Dom nog in het zwart op het FC Utrecht shirt. Dit seizoen staat de Dom in het rood op het shirt. Op het midden van het nieuwe FC Utrecht voetbalshirt staat het logo van hoofdsponsor Zorg van de Zaak. Deze hoofdsponsor is minimaal de komende drie seizoenen aan FC Utrecht verbonden en is de vervanger van de HealthCity. Per jaar betaalt Zorg van de Zaak FC Utrecht een bedrag van € 1,2 miljoen. De achterkant van het nieuwe FC Utrecht voetbalshirt bevat ook nog een speciaal detail. Hier staat namelijk het getal 45. FC Utrecht bestaat dit jaar 45 jaar. Het nieuwe FC Utrecht thuistenue 2015-2016 wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten de trademark tekens van Hummel. Bovendien staan op het short de logo's van Utrecht en de kledingsponsor. De kousen van het nieuwe FC Utrecht tenue zijn geheel rood. Check hieronder de foto's van de nieuwe FC Utrecht voetbalshirts, waarin sterren als Haller, Boymans, Ayoub, Barazite, Janssen en nog meer sterspelers gaan spelen gedurende het seizoen 2015-2016. Inmiddels zijn ook het nieuwe FC Utrecht uitshirt 2015-2016 en het speciale KNVB bekershirt voor dit seizoen gelanceerd. 

FC Utrecht voetbalshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe FC Utrecht thuisshirt 2015-2016 kan je vanaf begin augustus 2015 kopen in de officiële FC Utrecht fanshop, evenals het nieuwe trainingspak, trainingsshirt en presentatiepak. Laat daar ook je FC Utrecht voetbalshirt bedrukken met een eigen naam en nummer! Check ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

FC-utrecht -thuisshirt -2015-2016

Fc -utrecht

Bron: FC-utrecht.nl