28 oktober 2015

FC Utrecht bekershirt 2015-2016

Het speciale FC Utrecht bekershirt voor 2015-2016 is inmiddels ook officieel gelanceerd door FC Utrecht en kledingsponsor Hummel. FC Utrecht debuteerde in dit speciale beker voetbalshirt in de 0-2 gewonnen wedstrijd tegen ONS Sneek op 22 september. Ook vanavond treedt de club, die onder leiding staat van Erik ten Haag, aan in het bekershirt. FC Utrecht speelt in de zestiende finales van de KNVB Beker in de Galgenwaard tegen FC Groningen. Wanneer FC Utrecht de volgende ronde bereikt, zal het ook in het nieuwe bekershirt aantreden dit seizoen. Het design van het nieuwe voetbalshirt van Utrecht is gebaseerd op een voetbalshirt uit de historie van de club.

FC Utrecht bekertenue 2015-2016

Het nieuwe FC Utrecht bekershirt voor 2015-2016 is gebaseerd op het voetbalshirt van Elinkwijk van 1964-1965. Elinkwijk is één van de drie clubs die voorloper was van FC Utrecht. In 1970 fuseerden Elinkwijk, DOS en Velox tot FC Utrecht. Het Elinkwijk voetbalshirt werd gekenmerkt door de blauwe brede verticale baan over het midden van het shirt. Verder was het shirt destijds overwegend wit met blauwe mouwen. Dit design komt ook terug in het bekershirt van FC Utrecht. Het nieuwe FC Utrecht bekershirt is overwegend wit met een blauwe verticale baan over het midden van het shirt. Verder is het nieuwste shirt van FC Utrecht uitgerust met een klassieke polo kraag. De trademark strepen van Hummel, welke sinds 2012 kledingsponsor is van de plaatselijke FC, lopen in het blauw over de mouwen en de onderkant van de mouwen worden afgesloten door een blauwe bies. Evenals op het FC Utrecht thuisshirt 2015-2016 en FC Utrecht uitshirt van 2015-2016 staat er een afbeelding van de Utrechtse Dom op de rechter borst. De linker borst bevat het logo van FC Utrecht met daarboven in het klein de logo's van Elinkwijk, Velox en DOS. Hoofdsponsor Zorg van de Zaak versiert het midden van het shirt. Zorg van de Zaak is sinds dit seizoen shirtsponsor van FC Utrecht. Op de achterkant van het shirt staat het logo van subsponsor Tele2 en de bovenkant van het shirt bevat de contouren van het FC Utrecht logo met daarin het getal 45, verwijzend naar het 45 jarig bestaan van de club dit seizoen. Het nieuwe FC Utrecht bekertenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje met daarop de logo's van Hummel en FC Utrecht. De kousen van het tenue zijn ook blauw met aan de bovenkant een witte band. Check hieronder de foto van de spelers van FC Utrecht in het nieuwe tenue, evenals de spelers van Elinkwijk in het voetbalshirt van 1964-1965.

FC Utrecht bekertenue 2015-2016 kopen

Het nieuwe FC Utrecht bekershirt en tenue 2015-2016 kan je zowel voor kinderen als voor volwassenen kopen in de officiële FC Utrecht shop. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 54,95 en voor kinderen is het shirt ook € 54,95. Laat je Utrecht shirt ook bedrukken met de officiële bedrukking en check ook andere producten van de club in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

Fc -utrecht -bekertenue -2015-2016