3 augustus 2015

FC Utrecht uitshirt 2015-2016

Het nieuwe FC Utrecht uitshirt 2015-2016 is afgelopen weekend officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor Hummel op de Open Dag van FC Utrecht. In dit voetbalshirt speelt FC Utrecht de Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016. FC Utrecht eindigde afgelopen seizoen als elfde als in de Eredivisie, waardoor het komend seizoen opnieuw zal strijden om een plaats in de subtop van de competitie. De plaatselijke FC staat dit seizoen onder leiding van Erik ten Hag. Het Deense voetbalmerk Hummel is sinds het seizoen 2012-2013 kledingsponsor en Zorg van de Zaak is de hoofdsponsor van de club vanaf dit seizoen.

FC Utrecht uittenue 2015-2016

Het nieuwe FC Utrecht uitshirt 2015-2016 is dit seizoen geheel zwart met grijze of zilveren accenten. Deze accenten komen vooral terug in de trademark strepen van Hummel over de schouders en mouwen. Bovendien is het logo van FC Utrecht op de linker borst zilver, evenals het logo van Hummel op het midden van de borst en de afbeelding van de Dom op de rechter borst. Opvallend is dat boven het logo van FC Utrecht drie andere kleine logo's staan. Dit zijn de logo's van de voorlopers van FC Utrecht: DOS, Elinkwijk en Velox. 45 jaar geleden fuseerden deze club en kwam FC Utrecht tot stand. De achterkant van het shirt bevat aan de bovenkant een verwijzing naar het 45 jarig bestaan van de club. Hier staat namelijk het getal 45. Verder is het FC Utrecht voetbalshirt voorzien van dunne verticale lijntjes over de voorkant van het shirt. Ook wordt het nieuwe uitshirt gekenmerkt door de klassieke henley collar. Op het midden van het nieuwe shirt van de Domstedelingen staat het logo van de nieuwe hoofdsponsor in het roze: Zorg van de Zaak. Het nieuwe FC Utrecht uittenue 2015-2016 wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten in het zilver/grijs de trademark strepen van Hummel. Bovendien staan de logo's van Hummel en Utrecht op de shorts. De kousen zijn ook een combinatie van zwart en grijs. Check hieronder de foto's van het nieuwe FC Utrecht voetbalshirt, waarin sterren als Haller, Leeuwin, Kum, Boymans, Janssen, Ayoub en nog meer FC Utrecht sterspelers gedurende het seizoen 2015-2016 zullen schitteren. Eerder in juli werd al het nieuwe FC Utrecht thuisshirt officieel gelanceerd en inmiddels is ook het speciale FC Utrecht bekershirt 2015-2016 bekend. Dit shirt is gebaseerd op het voetbalshirt van Elinkwijk in de jaren '60. 

FC Utrecht voetbalshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe FC Utrecht uitshirt 2015-2016 kan je zowel in volwassen maten als in kindermaten kopen in de officiële FC Utrecht fanshop. Hier kan je ook ervoor kiezen je FC Utrecht voetbalshirt te laten bedrukken met een eigen naam en nummer of van één van de FC Utrecht sterspelers. Check daar ook de nieuwste FC Utrecht trainingskleding. Directe levering en gratis verzending!

Koop het hier... en deel hieronder je mening! 

FC-utrecht -uitshirt -2015-2016-2

Fc -utrecht -uitshirt -2015-2016

Bron foto's: FC Utrecht.nl