10 mei 2022

FC Utrecht Willem Janssen voetbalshirt

FC Utrecht speelt in de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen in een speciaal voetbalshirt ter ere van aanvoerder Willem Janssen! FC Utrecht neemt het morgenavond (11 mei 2022) op tegen AZ en brengt in deze wedstrijd een eerbetoon aan de aanvoerder, die na dit seizoen stopt. De voetballer speelde meer dan 250 wedstrijden voor FC Utrecht en meer dan 500 Eredivisie. Hiermee is hij de enige actieve Eredivisie speler die tot de Club van 500 behoort. Voor FC Utrecht speelde de in Nijmegen geboren verdediger voor VVV Venlo, Roda Jc en FC Twente.

Het FC Utrecht Willem Janssen voetbalshirt is gebaseerd op een standaard Nike template. Het voetbalshirt is volledig wit en bevat een ronde hals met aan de achterkant een zwarte band. Ook de band op de mouwen is zwart. Het meest opvallende aan het voetbalshirt is de badge op het midden van de borst. Hier prijkt een afbeelding van Willem Janssen in het voetbalshirt van FC Utrecht met daaronder in het zwart/rood de tekst: ''Captain Bedankt.'' Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike in het zwart. Het Amerikaanse sportmerk verzorgt sinds 2019 de tenues en trainingskleding van de club. De andere borst bevat het FC Utrecht logo en op het midden van het voetbalshirt staat het logo van T-Mobile. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt staan de logo's van de clubs waaruit FC Utrecht in 1970 is ontstaan: Elinkwijk, DOS en Velox. Het voetbalshirt bevat op de achterkant ook de naam en het rugnummer van Janssen (14). In het rugnummer zijn ook het FC Utrecht logo en de handtekening van de speler verwerkt. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en witte kousen.

Het special edition FC Utrecht Willem Janssen voetbalshirt 2022-2023 kun je alleen bestellen in de officiële FC Utrecht fanshop. De prijs van het voetbalshirt is slechts € 29,99. Check ook de andere FC Utrecht voetbalshirts van afgelopen seizoen in de officiële fanshop! Directe levering!

FC Utrecht Willem Janssen voetbalshirt 2022-2023