30 juni 2017

FC Twente uitshirt en 3e shirt 2017-2018

Het nieuwe uitshirt en 3e shirt van FC Twente voor 2017-2018 zijn vandaag officieel bekend gemaakt door Sondico en de Eredivisionist. In deze nieuwe voetbalshirts speelt FC Twente de Eredivisie en KNVB Beker uitwedstrijden gedurende dit seizoen. Het uitshirt wordt door de club vooral gedragen tijdens de uitwedstrijden in de Eredivisie en het 3e shirt wordt vooral gedragen tijdens de wedstrijden in de KNVB Beker of als het thuisspelende team eenzelfde kleur of lijkend thuisshirt heeft als het shirt van de club uit Enschede. Check hieronder de details van het nieuwe uitshirt en 3e shirt. Eerder werd al het nieuwe thuisshirt gelanceerd.

Blauw FC Twente uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe FC Twente uitshirt voor 2017-2018 is overwegend blauw met donkere mouwen. Het shirt bevat een ronde hals met aan de binnenkant een strip in de clubkleuren van de club van trainer Rene Hake: rood/wit. In deze strip is de naam van de club verwerkt. De naam van Twente komt ook weer terug aan de achterkant van het voetbalshirt. De mouwen zijn aan de onderkant uitgerust met het wapen van de stad Enschede en aan de onderkant van het uitshirt zijn ook verschillende details verwerkt. Zo is aan de band aan de onderkant zowel het steigerende paard uit het clublogo van de club te vinden, evenals de naam van de club met het oprichtingsjaar (1965). Op de rechter borst van het voetbalshirt prijkt het logo van kledingsponsor Sondico. Het Engelse sportmerk verzorgt sinds 2016-2017 de tenues van de club. De trademark tekens van het merk komen terug op de schouders en mouwen. Shirtsponsor Pure Energie staat zowel op het midden van het tenue als ter hoogte van de schouders. Het uittenue wordt gecompleteerd door een donker blauw broekje en donker blauwe kousen.

Grijs FC Twente uit shirt en tenue 2017-2018

Het alternatieve uitshirt of 3e shirt van FC Twente bevat vrijwel hetzelfde template als het blauwe shirt. De body van het shirt is licht grijs en de mouwen zijn een donkerdere tint grijs. Alle details die op het uitshirt aanwezig zijn, komen op dezelfde plaatsen terug in het 3e shirt. Dit geldt ook voor de logo's van de club, Pure Energie en Sondico. Het 3e tenue wordt gecompleteerd door een grijs broekje en grijze kousen. 

In deze nieuwe tenues schitteren spelers als Assaidi, Mokotjo, Klich, Ter Avest, Thesker, Jensen en nog meer spelers. Het nieuwe uitshirt en 3e shirt voor 2017-2018 worden eind juni officieel gepresenteerd door de club en Sondico. Check bovendien het nieuwe thuisshirt van FC Twente. 

FC Twente voetbalshirt en tenue kopen

Het nieuwe FC Twente uitshirt en 3e shirt voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 64,95 en voor kinderen € 59,95. In deze winkels kan je het nieuwe tricot van Twente ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de spelers van Twente. Wil je andere Twente producten kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder!

Scoor het nieuwe FC Twente shirt in deze online SHOP

of in deze shop