FC Twente uitshirt 2021-2022

FC Twente en Meyba Sportswear hebben nu ook het FC Twente uitshirt 2021-2022 gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt de club van trainer Ron Jans de Eredivisie en KNVB Beker uitwedstrijden in 2021-2022. In sommige uitwedstrijden dragen de spelers van de club uit het Oosten ook het FC Twente 3e shirt 2021-2022. Het nieuwe uittenue van de club uit Enschede is dit jaar een eerbetoon aan de stad. Ook dit jaar is Meyba de producent van de FC Twente tenues. Deze functie heeft het van origine Spaanse sportmerk sinds de zomer van 2020. Eerder presenteerden beide partijen al het FC Twente thuisshirt.

Blauw FC Twente uitshirt 2021-2022

Het Meyba FC Twente uitshirt 2021-2022 heeft dit seizoen een heldere kleur blauw en bevat een sublimatieprint van de steigerende ros uit het clublogo. Verder zijn er ook rode accenten in het voetbalshirt verwerkt. De gevouwen kraag van het tenue bevat een rode band en de band aan de onderkant van de mouwen is een combinatie van wit en rood. Verder bevat het tenue een y-hals en staan alle logo's op de gebruikelijke plekken. De rechterborst bevat het logo van Meyba en de linkerborst de badge van de club. Het logo van sponsor Pure Energie staat zowel op het midden van het FC Twente uittenue als ter hoogte van de rechterschouder. Het tenue bevat nog een aantal details. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt is het wapen van de stad Enschede verwerkt en de onderkant van de achterzijde van het tenue bevat een print van de skyline van Enschede. Het FC Twente uittenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten de Meyba trademark blokken in het rood. De kousen van het uitteue zijn blauw met aan de bovenkant een rode lijn en op het midden het logo van Meyba.

De Meyba FC Twente tneues zijn dit jaar uitgerust met de EcoAgua technologie. Bij de productie van de tenues is er zo min mogelijk water verspild. Het systeem zorgt bovendien voor de afvoer van vocht naar de buitenkant van de tenues en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het FC Twente uitshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Zerrouki, Cerny, Ugalde, Menig, van Wolfswinkel, Oosterwolde, Pröpper, Ilic, Dumic, Lukoki en andere spelers.

FC Twente voetbalshirt en tenue kopen

Het Meyba FC Twente uitshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de officiële clubshop van de club uit Enschede. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 64,95 en voor kinderen € 59,95. In deze winkel kan je het voetbalshirt van Twente ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de spelers van Twente en vind je ook andere merchandising van de club. 

FC Twente uitshirt 2021-2022

FC Twente keepersshirt 2021-2022