FC Twente uitshirts 2022-2023

FC Twente en kledingsponsor Meyba Sportswear hebben een maand na de presentatie van het FC Twente thuisshirt nu ook het nieuwe uittenue onthuld. In dit tenue speelt de club van trainer Ron Jans de uitwedstrijden in de Eredivisie, KNVB Beker en Conference League gedurende het seizoen 2022-2023. Deze tenues worden bovendien gedragen door het vrouwenvoetbalelftal van FC Twente. Het nieuwe uittenue van FC Twente is geïnspireerd door de uitshirts van de jaren '70 en '80.

FC Twente uitshirt 2022-2023

Het FC Twente uitshirt 2022-2023 is aqua groen en bevat een design van diagonale groene banen, welke in paren van drie op het tenue zijn aangebracht. De mouwen en de zijkanten van het FC Twente uitshirt zijn donkerblauw. Over de schouders en mouwen loopt een brede taping met daarin de rode trademark tekens van Meyba Sportswear. Het voetbalshirt bevat bovendien een ronde hals. Op de rechterborst prijkt het logo van Meyba en de linkerborst is uitgerust met het clublogo. Het logo van hoofdsponsor Pure Energie staat zowel op het midden van het tenue als ter hoogte van de rechter schouder en de de achterkant. In de nek op de achterkant van het voetbalshirt prijkt opnieuw de steigerende ros uit het clublogo. Op de onderkant van de achterzijde van het tenue prijkt de naam van de club uit Enschede: FC Twente. Hier bevindt zich ook een rode baan, geïnspireerd door de clubkleuren van de FC Twente. Het FC Twente uittenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met aan de zijkanten rode trademark tekens. Op de voetbalbroekjes staan ook de logo's van de club en Meyba. De kousen zijn aqua groen met aan de bovenkant een blauw vlak en tussen deze twee kleuren een horizontale rode baan. Op de kousen prijkt ook weer het logo van Meyba.

Zoals alle voetbalshirts van Meyba Sportswear zijn de nieuwe FC Twente tenues uitgerust met de Meyba EcoAgua technologie. Dit betreft een hightech polyester. Bij de productie van deze tenues is rekening gehouden met het verbruik van water. Waar er normaliter 25 liter water nodig is voor de productie van één voetbalshirts, is bij de productie van deze voetbalshirts geen water verbruikt. De tenues zijn ook voorzien van een technologie, die zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Meyba FC Twente uitshirt 2022-2023, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Vlap, Zerrouki, Hilgers, Van Wolfswinkel, Cerny, Sadilek, Pröpper en nog meer spelers.

FC Twente voetbalshirt en tenue kopen

Het Meyba FC Twente uitshirt 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de officiële clubshop van de club uit Enschede. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is € 69,95 en voor kinderen € 59,95. In deze winkels kan je het nieuwe tenue van Twente ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de spelers van Twente.

FC Twente uitshirt 2022-2023

FC Twente keepersshirt 2022-2023