FC Twente derde wedstrijdshirt 2022-2023

FC Twente en kledingsponsor Meyba hebben deze week ook het nieuwe FC Twente 3e voetbalshirt 2022-2023 gepresenteerd. Dit tenue wordt door het team van trainer Ron Jans vooral gedragen tijdens de uitwedstrijden in Europa en de KNVB Beker. Het tenue is bovendien het alternatief voor het FC Twente uitshirt 2022-2023 in de Eredivisie. Meyba is sinds het seizoen 2020-2021 de kledingsponsor van de club uit Enschede en Pure Energie is sinds 2016-2017 de hoofdsponsor van de ''Tukkers''.

Wit FC Twente uitshirt 2022-2023

Het FC Twente 3e voetbalshirt 2022-2023 is geïnspireerd door het populaire uitshirt van de periode 1986-1988. Dit is de periode waarin adidas nog kledingsponsor was van FC Twente. Het voetbalshirt is wit en wordt gekenmerkt door de brede horizontale vlakken in twee verschillende tinten wit. Verder is het tenue afgewerkt met rode accenten, geïnspireerd door de kleuren van het FC Twente thuisshirt. De ronde hals is rood en hetzelfde geldt voor de trademark blokken van Meyba op de schouders. Ook de logo's van Pure Energie op het midden van het tenue, ter hoogte van de rechter schouder en op de achterzijde van het tenue zijn rood. De rechterborst bevat het logo van Meyba en de linkerborst het logo van FC Twente. De linkermouw is uitgerust met het logo van subsponsor TOTO. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt weer een graphic van de Twentse ros uit het clublogo. Het FC Twente derde tenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten rode trademark blokken. Op de voetbalbroekjes staan ook de logo's van de club, Meyba en Pure Energie. De kousen zijn wit met aan de bovenkant een rode band en op het midden het clublogo.

Het nieuwe derde wedstrijdtenue van FC Twente is ook dit jaar weer uitgerust met EcoAgua materiaal. Dit betreft een hightech polyester met baanbrekende en Waterloze technologie. Welke wordt gebruikt om elk tenue te maken. Een enkel voetbalshirt heeft traditioneel 25 liter water nodig om te kleuren. EcoAgua materiaal verbruikt geen water en produceert geen afvalwater. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het FC Twente 3e voetbalshirt 2022-2023, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Zerrouki, Brenet, Vlap, Hilgers, Steijn, Tzolis, Ugalde, Van Wolfswinkel en nog meer spelers.

FC Twente voetbalshirts bestellen

Het nieuwe FC Twente derde wedstrijdshirt is vanaf nu te bestellen in de officiële Fanshop van de club uit Twente. De Prijs van het shirt voor volwassenen is € 69,95 en voor kinderen € 59,95. In deze shop is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en rugnummer. Zoek je legendarische Meyba voetbalshirts? Check deze SHOP

FC Twente 3e shirt 2022-2023