FC Twente 3e voetbalshirt 2021-2022

FC Twente en kledingsponsor Meyba hebben vandaag ook een FC Twente 3e voetbalshirt 2021-2022 gepresenteerd. Dit tenue dient als alternatief voor het FC Twente uitshirt 2021-2022 en wordt door de spelers gedragen tijdens een aantal uitwedstrijden in de Eredivisie en KNVB Beker. Het nieuwe tenue van de club uit Enschede is niet alleen een alternatief voor het uitshirt, maar is ook een afgeleide van het uittenue. Het tenue bevat namelijk zowel de kleuren van het uitshirt als het thuisshirt van het keurkorps van Ron Jans.

Zwart FC Twente uitshirt 2021-2022

Het FC Twente 3e voetbalshirt 2021-2022 is volledig zwart en wordt gekenmerkt door de horizontale blauwe banen en verticale rode banen. Deze banen worden telkens onderbroken, waardoor deze wat weg hebben van geluidsgolven. Bovendien is in de lijnen een vervagend effect verwerkt. Het FC Twente derde tenue bevat verder een diepe v-hals met y-design en een gevouwen kraag. In de kraag is een rode band verwerkt. De band aan de onderkant van de mouwen is wit en bevat ook een rode lijn, verwijzend naar het design van de vlag van Enschede. De trademark tekens van Meyba zijn ook in het rood op de mouwen verwerkt . Het logo van het Spaanse sportmerk prijkt op de rechterborst en de badge van de club op de linkerborst. Hoofdsponsor Pure Energie prijkt zowel op het midden van het tenue als op de rechter schouder. Verder bevat de onderkant van de  achterkant van het tenue de skyline van de stad. In de nek staat, evenals op de andere FC Twente voetbalshirts 2021-2022, het wapen van Enschede. Het FC Twente derde tenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten rode trademark tekens van Meyba. De onderkant van het broekje bevat een subtiele blauwe lijn. De kousen van het tenue zijn ook volledig zwart en bevatten zowel blauwe als rode accenten.

De FC Twente tenues zijn dit jaar weer milieubewust geproduceerd. Elk shirt is geproduceerd met EcoAqua materiaal, een high-tech polyester met een waterloze technologie. Traditioneel gezien is er 25 liter water nodig om één voetbalshirt te voorzien van kleur. Met waterschaarste die meer dan 40% van de wereldbevolking treft, heeft EcoAqua-materiaal geen waterverbruik. De tenues zijn bovendien uitgerust met een speciaal systeem, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het FC Twente 3e shirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Ugalde, Zerrouki, Van Wolfswinkel, Vlap, Pröpper, Ilic, Oosterwolde, Everink, Cerny en nog meer spelers en check ook het FC Twente thuisshirt 2021-2022. 

FC Twente voetbalshirt en tenue kopen

Het FC Twente 3e shirt 2021-2022 kun je vanaf september bestellen in de officiële clubshop van de club uit Enschede. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 64,95 en voor kinderen € 59,95. In deze winkels kan je het nieuwe tricot van Twente ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de spelers van Twente. Check daar ook de trainingskleding van de Eredivisionist. 

FC Twente 3e shirt 2021-2022