11 mei 2017

FC Twente thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe FC Twente thuisshirt voor 2017-2018 is bekend. Vandaag lanceerde de club uit Enschede in samenwerking met het Engelse sportmerk Sondico het nieuwe shirt voor dit seizoen. Sondico is voor het tweede opeenvolgende jaar kledingsponsor van de club van trainer Rene Hake. Het nieuwe shirt werd op een speciale manier gepresenteerd. De club presenteerde het nieuwe shirt namelijk middels een remake van een foto van Enschedese Football Club in 1885. Deze foto staat bekend als de eerste voetbalfoto van Nederland. Enschedese Football Club is één van de voorlopers van FC Twente. In 1965 fuseerden Sportclub Enschede en Enschedese Boys en ontstond FC Twente. In het nieuwe voetbalshirt speelt de plaatselijke FC de Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden gedurende komend seizoen in de Grolsch Veste. Check hieronder alle details.

FC Twente thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe FC Twente shirt is uiteraard geheel rood en wordt gekenmerkt door de ronde hals. Het logo van Sondico prijkt op de rechter borst, terwijl het FC Twente logo op de andere borst staat. De trademark tekens van Sondico staan op de mouwen. Hoofdsponsor Pure Energie versiert het midden van het shirt en komt ook terug ter hoogte van de rechter schouder en op de linker mouw. Verder bevat het shirt verschillende subtiele details. Zo is aan de onderkant van het shirt het steigerende paard uit het clublogo verwerkt. Dezelfde band aan de onderkant van het shirt bevat de naam van de club en het oprichtingsjaar: 1965. De naam van de club uit Enschede komt in een witte band terug aan de achterkant van de kraag. De bies aan de onderkant van de mouwen bevatten ook een speciaal embleem. Hier bevindt zich namelijk het wapen van de stad Enschede. Het nieuwe FC Twente tenue wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje en rode kousen. Op beide items zijn de logo's van de club en Twente verwerkt. 

In deze nieuwe tenues schitteren spelers als Assaidi, Mokotjo, Klich, Ter Avest, Thesker, Jensen en nog meer spelers. Het nieuwe uitshirt en 3e shirt voor 2017-2018 worden eind juni officieel gepresenteerd door de club en Sondico. Check bovendien het nieuwe uitshirt en 3e shirt. 

FC Twente voetbalshirt en tenue kopen

Het nieuwe FC Twente shirt voor 2017-2018 kan je vanaf medi juni kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 64,95 en voor kinderen € 59,95. In deze winkels kan je het nieuwe tricot van Twente ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de spelers van Twente. Wil je andere Twente producten kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder!

Scoor het nieuwe FC Twente shirt in deze online SHOP

of in deze shop