8 juni 2018

FC Porto uitshirt 2018-2019

FC Porto is dit jaar rap met het lanceren van de nieuwe voetbalshirts voor 2018-2019. Na twee weken geleden het thuisshirt bekend gemaakt te hebben en vorige week het 3e shirt, was het vandaag de beurt aan het nieuwe uitshirt van de Portugese club. Dit nieuwe tenue werd door de Portugese kampioen in samenwerking met kledingsponsor New Balance gelanceerd onder het motto; ''BORN FOR SUCCESS.'' Het nieuwe 3e shirt staat in het teken van het 125 jarig bestaan, het nieuwe uitshirt heeft echter een wat minder spannend design. Check hieronder alle details van het nieuwe voetbalshirt van de club die onder leiding staat van Conceicao.

Grijs FC Porto uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe FC Porto uitshirt voor 2018-2019 is dit jaar geheel grijs (FROST GREY) met fel gele (CYBER YELLOW) accenten. Deze details zijn te vinden in een kleine taping over de schouders en in de logo's van New Balance en sponsor ALTICE op het midden van het tenue. Verder prijkt het logo van de in 1895 opgerichte club op de linker borst en is het tenue ook uitgerust met een v-hals. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een grijs broekje en grijze kousen met uitingen van de club en New Balance.

Weinig spannends dus aan het nieuwe FC Porto uitshirt. Uiteraard zijn er vanuit het New Balance en FC Porto kamp louter positieve reacties. Kenny McCallum van New Balance reageert: ''Het design team van New Balance heeft uitstekend werk geleverd en heeft een shirt ontworpen dat direct opvalt op het veld. Daarnaast zijn de tenues uitgerust met de nieuwste technologieën. We kijken uit naar de reactie van onze fans over de gehele wereld.'' FC Porto speler Alex Telles is het hiermee eens: ''We hebben een fantastisch seizoen gehad en we kijken uit naar het komende seizoen. Dit nieuwe shirt staat geheel in het teken van Porto en wij zijn trots dit nieuwe voetbalshirt komend seizoen in onze uitwedstrijden te dragen.''

Duidelijke reacties dus! Wij zijn meer fan van het nieuwe thuisshirt en 3e shirt van de Portugese kampioen. Check hieronder nog meer foto's van het nieuwe uitshirt dat vanaf nu gedragen wordt door sterren als Herrera, Brahimi, Dalot, Telles, Corona en nog meer sterspelers.

FC Porto voetbalshirt bestellen

Het nieuwe FC Porto uitshirt voor 2018-2019 kan je per direct bestellen. Dit kan alleen voor volwassenen in de onderstaande webshops. Het shirt is namelijk in de maten S, M, L, XL en XXL beschikbaar. De prijs van het shirt is € 79,95. Het shirt kan je laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Wil je andere producten bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het Porto thuisshirt in deze winkel! (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)

of DEZE WINKEL

of bestel de goedkopere retro shirts en t-shirts in deze SHOP