5 juni 2018

FC Porto 3e shirt 2018-2019

FC Porto en New Balance hebben een week na de lancering van het nieuwe thuisshirt ook een nieuw alternatief uitshirt bekend gemaakt. In dit 3e shirt speelt de plaatselijke FC de uitwedstrijden in de Portugese competitie en beker, maar ook in de Champions League gedurende 2018-2019. Het keurkorps van trainer Conceicao werd afgelopen seizoen kampioen in de Portugese Primeira Liga en speelt daarom dit seizoen weer in het kampioenenbal. New Balance is de kledingsponsor van de Portugese club. Het Amerikaanse sportmerk en de Portugese club hebben sinds 2014 een partnership. Deze samenwerking werd in maart verlengd tot 2025. Benieuwd naar de details van het 3e shirt? Check hieronder de details!

FC Porto 3e shirt en tenue 2018-2019: een ode aan het 125 jarig bestaan

Het 3e shirt van FC Porto staat dit jaar in het teken van het 125 jarig bestaan van de club. De ''Dragoes'' werden namelijk op 28 september 1893 opgericht en bestaan dit jaar 125 jaar. Het shirt is ontworpen door de Portugese designer Hazul Luzah, waardoor het tenue een opvallend design heeft. Het 3e shirt is geheel blauw en bevat een all-over print. Hiermee heeft het shirt de looks van de voetbalshirts uit de jaren '90. De all-over print over de voorkant van het shirt is een mix van het logo van de club, het stadion van FC Porto (Estadio Do Dragao) en de stad Porto. Het voetbalshirt bovendien een klassiek tintje. Het tenue is namelijk uitgerust met een klassieke polo kraag. Op de borst van het tenue prijken de logo's van New Balance en de club en op het midden van het shirt staat sponsor ALTICE. Het alternatieve uittenue van de Portugezen wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen. Alle New Balance tenues zijn ook dit jaar weer uitgerust met de NB Dry technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

We hebben ook nog een reactie van New Balance director Kenny McCallum: ''Hazul heeft ervoor gezorgd dat het nieuwe shirt van FC Porto niet alleen in stijl van de clubkleuren is, maar ook in het teken staat van de stad Porto. Dit shirt is het paradepaardje van de collectie die in het teken staat van het 125 jarig bestaan van de club. Wij zijn erg trots op deze lijn. We denken dat het nieuwe 3e shirt een regelrechte hit is onder de supporters van FC Porto over de hele wereld.'' Ook FC Porto speler Oliveira geeft een reactie: ''Alles aan dit nieuwe shirt is fantastisch. Je ziet direct dat er veel energie gestoken is om dit shirt in het teken te zetten van het 125 jarig bestaan van de club. Het wordt een speciaal moment om voor het eerst dit shirt te dragen.

Check hieronder nog een afbeelding van het nieuwe FC Porto shirt ter ere van het 125 jarig bestaan en check ook het nieuwe thuisshirt!

FC Porto voetbalshirt bestellen

Het nieuwe FC Porto shirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu voor volwassenen bestellen. Het shirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt is € 74,95 en kan je laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Wil je andere Porto producten bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Scoor het Porto 3e shirt in deze winkel! (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)

of DEZE WINKEL

of bestel de goedkopere retro shirts en t-shirts in deze SHOP