30 mei 2018

FC Porto thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe thuisshirt van FC Porto is vandaag officieel gelanceerd door de club in samenwerking met kledingsponsor New Balance. Het nieuwe thuisshirt maakt onderdeel uit van de campagne ‘’Born For Succes.’’ Deze campagne is opgezet vanwege het 125-jarig bestaan van de Portugese topclub. Het shirt wordt door de spelers van FC Porto gedragen tijdens de thuiswedstrijden in de Portugese competitie en de beker. Ook tijdens de Champions League aankomend seizoen zien we het nieuwe thuisshirt van FC Porto. De Portugese topclub heeft zich namelijk afgelopen seizoen gekroond tot landskampioen. Thuiswedstrijden speelt FC Porto in het Estadio do Dragao. Dit stadion biedt plaats aan ongeveer 50.000 supporters. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe thuisshirt van FC Porto? Check de details hieronder!

FC Porto thuis shirt en tenue 2018-2019

Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe thuisshirt van FC Porto is het Amerikaanse merk New Balance. Ook dit jaar heeft New Balance weer gezorgd voor een fris design waarin de trotste landskampioen van Portugal de titel kan proberen te gaan verdedigen. Het nieuwe thuisshirt van FC Porto wordt zoals ieder jaar gekenmerkt door verticale banen in het blauw en in het wit. Het shirt heeft 3 witte en 2 blauwe banen. De krag van het shirt is donkerblauw. De club uit Porto viert dit seizoen haar 125e verjaardag. Hierbij hoort een schitterend shirt wat is ontworpen door New Balance. Op de rechterkant van de borst staat het logo van het Amerikaanse merk. Het logo is wit van kleur. Sinds 2015-2016 is dit logo te vinden op het shirt van FC Porto. Op de linkerkant van de borst staat het logo van de landskampioen. De spelers van FC Porto zijn erg tevreden met het ontwerp van het nieuwe shirt. Aanvoerder van FC Porto Héctor Herrera zegt: ‘’We zijn trots op het succes wat we dit seizoen hebben behaald, maar we kijken ook al vooruit op wat we aankomend seizoen kunnen bereiken. Het nieuwe thuistenue ziet er geweldig uit en gaat ervoor zorgen dar wij ons kunnen concentreren op iedere wedstrijd. Dit is erg belangrijk. We kunnen niet wachten op het moment dat de wij de supporters in het blauw en wit zien juichen voor het team.’’ FC Porto is afgelopen seizoen voor de 28e keer kampioen geworden van Portugal. De kledingsponsor van ‘’OS Dragões’’ (de draken) is Altice en staat op de voorkant van het shirt

Het nieuwe thuistenue van FC Porto wordt gecompleteerd door een blauwe broek en witte voetbalkousen. Kledingsponsor New Balance maakt bij al haar shirts gebruik van de New Balance Dry technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren tijdens de wedstrijden. Het nieuwe tenue van FC Porto wordt vanaf nu gedragen door sterren als Brahimi, Herrera, Corona, Otavio en de andere selectie spelers.

FC Porto voetbalshirt kopen

Het nieuwe thuisshirt van FC Porto is vanaf nu te koop in de onderstaande webshop. Momenteel is het alleen mogelijk om het shirt te bestellen voor volwassenen. Dit kan in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het nieuwe shirt van FC Porto is € 79,99. In de onderstaande winkel is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van de spelers van de Portugese club. Wil je andere producten van Porto kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering gegarandeerd!

Scoor het Porto thuisshirt in deze winkel! (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)

of DEZE WINKEL

of bestel de goedkopere retro shirts en t-shirts in deze SHOP