7 november 2019

FC Koln Carnavals voetbalshirt 2019

Als FC Köln een carvanalsshirt lanceert, weet je dat het carnavalsseizoen geopend is. Vandaag hebben de club en kledingsponsor Uhlsport het nieuwe Carnavalsvoetbalshirt gelanceerd, dat door de club in de thuiswedstrijd tegen Hoffenheim wordt gedragen. Het voetbalshirt wordt door FC Köln alleen in deze wedstrijd gedragen en staat geheel in het teken van het motto van carnaval in Keulen dit jaar, waarbij de verbondenheid tussen de districten in de stad centraal staat.

Het nieuwe FC Köln Carnavalsvoetbalshirt voor 2019 is geheel rood en bevat aan de onderkant een print van de districten van de stad Keulen. Naast deze print prijkt het wapen van de stad, welke ook weer op het midden van de borst staat. Verder is het tenue ook uitgerust met witte details. De bies aan de onderkant van de mouwen is wit en hetzelfde geldt voor de v-hals van het tenue. In deze bies zijn drie carnavalssymbolen verwerkt: de harlekijnsmuts, een kasteel en een kroon. Deze symbolen bevinden zich bovendien aan de onderkant van het tenue. De harlekijnsmuts staat ook op de rechterborst en de linkerborst bevat het logo van de club. Het embleem van Uhlsport staat op de rechterschouder en hoofdsponsor REWE prijkt op het midden van het tenue. De achterkant van het carnavalsvoetbalshirt is uitgerust met een all-over print van tekst. In deze tekst zijn de 86 wijken van Keulen verwerkt. Op de achterkant van het shirt prijkt ook de leus van de club: ‘’1. FC Köln – Spürbar Anders.’’ Het tenue wordt compleet gemaakt door een rood broekje met aan de zijkanten een witte taping met daarin de drie carnavalssymbolen. Het broekje is bovendien uitgerust met een witte tailleand en daarnaast zijn de shorts uitgerust met het wapen van de stad en de logo’s van Uhlsport en de club. De kousen van het tenue worden gekenmerkt door de dunne, rode en witte banen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het zogenaamde FC Köln Fastelovend voetbalshirt dat gedragen wordt door spelers als Hector, Terodde, Modeste, Skhiri, Risse, Drexler en nog meer spelers. Check ook de andere FC Köln voetbalshirts voor 2019-2020. 

Ben je op zoek naar een FC Köln voetbalshirt? Bestel het exclusief in DEZE WEBSHOP of deze winkel!