FC Köln voetbalshirts 2022-2023

FC Köln en kledingsponsor Hummel hebben vandaag de nieuwe FC Köln voetbalshirts 2022-2023 officieel gepresenteerd. In deze tenues speelt FC Köln de Conference League, Bundesliga en DFB Pokal wedstrijden in 2022-2023. Vorig seizoen eindigde FC Köln op de achtste plek in de Bundesliga. Hummel is vanaf dit seizoen de kledingsponsor van ''Die Geißböcke.'' Het Deense sportmerk en de Duitse club tekenden een overeenkomst voor de duur van vijf seizoenen. Hummel vervangt Uhlsport als kledingsponsor.

FC Köln thuisshirt 2022-2023

De body van het FC Köln thuisshirt 2022-2023 is geïnspireerd door drie pijlers: duurzaamheid, inclusie en diversiteit. Alle details op het nieuwe thuistenue verwijzen hiernaar. Het FC Köln voetbalshirt is overwegend rood, met uitzondering van de onderkant van het tenue. De rechter onderkant van het voetbalshirt bevat een diagonaal wit vlak met twee diagonale witte banen. De achterkant en de mouwen van het tenue zijn ook wit. Het FC Köln thuistenue bevat dit jaar een moderne polokraag in het rood wit. De rechterborst bevat het logo van Hummel en de chevrons (de trademark tekens van Hummel) staan in het rood op de schouders. Hoofdsponsor REWE versiert het midden van het tenue en de linkermouw bevat het logo van subsponsor DEVK. De binnenkant van de hals bevat het motto van de club: ''1. FC Köln – Spürbar Anders.'' Daaronder staat het logo van de club met een ander motto: “LEBE wie du bist''. Op de achterkant van het tenue staat ook weer het motto van de club en aan de onderkant bevindt zich de naam van de voetbalclub. Het nieuwe FC Köln thuistenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten rode chevrons. Op de voetbalbroekjes staan ook de logo's van de club en Hummel. De kousen zijn wit met drie rode vlakken. In het middelste vlak is de naam van de club in het goud verwerkt.

FC Köln uitshirt 2022-2023

Het FC Köln uitshirt 2022-2023 is volledig rood en bevat een design van brede horizontale banen in twee tinten rood. Verder is het uittenue uitgerust met een ronde hals met een dunne witte lijn. Ook de onderkant van de mouwen bevatten een dunne witte lijn. Alle logo's en details zijn hetzelfde als op het thuistenue en staan ook op dezelfde plek als het thuisshirt. Het FC Köln uittenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten witte chevrons. De kousen zijn ook rood met aan de bovenkant een witte lijn en op het midden de naam van de club.

Zoals alle tenues van Hummel zijn de FC Köln tenues uitgerust met de Eco8 technologie. Dit systeem zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Bovendien zijn de tenues gemaakt van gerecycled polyester, afkomstig van plastic waterflessen. Bij de productie is er zo min mogelijk water gebruikt.

Managing Director Philipp Türoff laat nog weten blij te zijn met Hummel als nieuwe kledingsponsor: ''Van het idee over onze waarden tot het ontwerp - alles aan het nieuwe voetbalshirt is in overeenstemming met de innovatieve en creatieve idealen die FC Köln en Hummel samen brengen. We zijn erg blij dat we waarden als traditie, duurzaamheid en diversiteit delen met onze kledingleverancier. Ons gezamenlijke doel is om de wereld te veranderen door middel van sport.'' Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe FC Köln voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Modeste, Hector, Özcan, Skhiri, Horn, Hübers en nog meer spelers.

1.FC Köln voetbalshirt bestellen

De FC Köln voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf deze maand bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is € 79,95 voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) en € 59,95 voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176). Check daar ook andere merchandising van de Duitse club. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking! Directe levering gegarandeerd!

Scoor je 1.FC Köln voetbalshirts in DEZE WEBSHOP

of deze winkel! 

FC Köln thuisshirt 2022-2023

FC Köln uitshirt 2022-2023