Dit is het FC Köln carnaval voetbalshirt 2023-2024

FC Köln en kledingsponsor Hummel hebben ook dit jaar weer een speciaal carnavals voetbalshirt gepresenteerd! Dit voetbalshirt wordt traditioneel rondom het carnavalsseizoen gedragen. Dat seizoen begint traditioneel op de elfde van de elfde. De mannen van FC Köln dragen dit voetbalshirt tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Augsburg op 4 november en de vrouwen op maandag 13 november tegen TSG Hoffenheim. Hummel is de producent van het FC Köln carnaval voetbalshirt en lanceerde eerder al de andere FC Köln voetbalshirts 2023-2024.

Het FC Köln carnaval voetbalshirt 2023-2024 staat geheel in het teken van het thema ‘’Wat e Theater Wat e Jeckespill’’. Dit thema is overigens ook verwerkt aan de binnenkant van de hals. Het voetbalshirt is geïnspireerd door de symbolen en kleding van het driemanschap van Keulen (prins carnaval, de boer en de jonkvrouw).  Het voetbalshirt heeft een design van gouden, witte en rode banen. In deze gouden is een speciale structuur verwerkt, die verwijst naar de kleding die tijdens carnaval in de stad gedragen wordt. Deze gouden banen worden geflankeerd door dunnere gouden lijnen en brede witte banen. Naar de onderkant worden de witte banen rood en deze vormen aan de onderkant een v. Ook de mouwen hebben en design van rode, witte en gouden banen en de ronde hals en de chevrons van Hummel op de schouders zijn ook rood. De binnenkant van de hals bevat het motto van carnaval met verschillende symbolen die gelieerd zijn aan het volksfeest. Op de borst staat tussen het logo van de club en Hummel ook het stadswapen. Op de rechtermouw zijn bovendien drie gouden symbolen geborduurd: de narrenpet, de dom van Keulen en de kroon uit het stadswapen. Hoofdsponsor REWE versiert het midden van het tenue en op de achterzijde prijkt de naam van de club. Het tenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode sokken.

Uiteraard reageert FC Köln directeur Markus Rejek verheugd op het design van het nieuwe tenue: ‘’Het is de Keulse levensvreugde die is ons allemaal zit, die zo aanstekelijk is en die onze stad en onze club zo bijzonder maakt. Dit gevoel willen we overbrengen met het carnaval voetbalshirt, die het motto van het thema dit jaar ook met trots uitstraalt.''

Het Hummel FC Köln carnaval voetbalshirt 2023-2024 kun je vanaf deze maand bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen is het voetbalshirt € 89,95 en voor kinderen € 79,95.

subsidesports.nl
vanaf € 79.95
Bestellen >
€ 5,- korting met code VOETBAL
Unisportstore.NL
vanaf € 79.95
Bestellen >

Dit is het FC Köln carnaval voetbalshirt 2023-2024
Dit is het FC Köln carnaval voetbalshirt 2023-2024
Dit is het FC Köln carnaval voetbalshirt 2023-2024
Dit is het FC Köln carnaval voetbalshirt 2023-2024
Dit is het FC Köln carnaval voetbalshirt 2023-2024