1.FC Köln special-edition voetbalshirt 2021-2022

Een speciaal shirt voor 1. FC Köln. Vandaag heeft de Duitse club in samenwerking met kledingsponsor Uhlsports een speciaal shirt gelanceerd ter ere van de supporters. In dit tricot spelen de Geitenbokken aankomend weekend haar wedstrijd tegen promovendus Bochum. Het shirt zal eenmalig worden gedragen Ben je nieuwsgierig naar het verhaal achter het nieuwe shirt? Check de details hieronder!

1.FC Köln 2021-2022 Special-Edition shirt

Net als het thuisshirt van FC Köln wordt ook het speciale shirt gekenmerkt door de traditionele witte en rode kleurencombinatie. De basiskleur van het tenue is wit met in de biesjes, aan de onderkant van de mouwen rode details. Deze komen ook terug in de kraag van het shirt. Op de rechterborst staat het logo van de kledingsponsor. Dit is Uhlsport en deze is ook rood van kleur. Het Duitse merk is sinds 2018-2019 de kledingsponsor en dus verantwoordelijk voor de designs van de tenues van de Duitse club. Op de linkerborst prijkt het clubwapen van 1. FC Köln. Afgelopen seizoen was in door vele omstandigheden een zwaar seizoen voor de Duitse club. Köln eindigde op de zeventiende plek in de competitie en kon via het spelen van de play-offs degradatie ternauwernood ontlopen. Ook konden, door de pandemie, de supporters FC Köln niet aanmoedigen in het stadion. Ongeveer 6000 supporters hebben ervan af gezien om het geld van hun seizoenkaart terug te vragen. Deze supporters zijn door middel van dit shirt tegemoet gekomen. De namen van alle 6000 supporters zijn namelijk terug te vinden op dit shirt. Zowel onder het midden van het shirt aan de voorkant, als op de achterkant van het shirt is ruimte gemaakt voor deze trouwe supporters. De mascotte op dit moment Hennes IX, de geit, zit naast deze namen op de voorkant van het shirt en waakt over deze trouwe groep supporters. Centraal op de voorkant van het shirt, net boven de namen staat de shirtsponsor. Dit is REWE. De hoofdsponsor staat in rode letters op het tenue. Het nieuwe thuistenue wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroek en witte kousen. Ook hierop zijn uitingen terug te vinden van de kledingsponsor en de club. Check hieronder nog meer foto’s van het nieuwe tenue van 1.FC Köln, wat dit weekend eenmalig wordt gedragen door spelers als: Modeste, Uth, Duda, Skhiri, Katterbach en alle andere sterren van de Duitse club

1.FC Köln voetbalshirts bestellen

Dit speciale shirt van 1.FC Köln is helaas niet te bestellen. Ben je opzoek naar andere voetbalshirts van de Duitse club? Check dan de onderstaande webshop. Hier is ook mogelijk om de shirts te laten bedrukken met je naam en rugnummer, of met de naam en het rugnummer van je favoriete voetballer van de Duitse club! Directe levering gegarandeerd!

Scoor je 1.FC Köln voetbalshirts in DEZE SHOP

Of deze WINKEL