9 augustus 2019

FC Köln voetbalshirts 2019-2020

Ook FC Köln en kledingsponsor Uhlsport hebben de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 uitgebracht. In deze nieuwe tenues speelt FC Köln de Bundesliga en DFB Pokal thuiswedstrijden gedurende 2019-2020. De club van trainer Achim Beierlorzer werd afgelopen seizoen kampioen van de 2.Bundesliga en keert na één jaar afwezigheid weer terug op het hoogste niveau van Duitsland. Ook dit seizoen is het Duitse sportmerk Uhlsport weer verantwoordelijk voor het design van de tenues van de Duitse club. Deze functie heeft het merk sinds de zomer van 2017.

FC Köln thuisshirt 2019-2020

Het FC Köln thuisshirt voor 2019-2020 heeft het standaard design. Het tenue is wit met rode details. Deze zijn te vinden in de band aan de achterkant van de ronde hals, een band ter hoogte van de schouders en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Het logo van Uhlsport staat op de rechtrerborst en de trademark tekens van het merk staan op de mouwen. De linkerborst bevat het logo van de club en sponsor REWE versiert het midden van het tenue. De binnenkant en achterkant van de hals zijn uitgerust met de leus van de Duitse club: SPÜRBAR ANDERS. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood broekje en rood/witte kousen.

FC Köln uitshirt en 3e shirt 2019-2020

Het FC Köln uitshirt voor 2019-2020 is geheel rood met dunne pinstripes. De mouwen hebben een iets donkerdere tint rood. Dit voetbalshirt bevat een v-hals en de logo’s van de sponsoren en club staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Hetzelfde geldt voor de leus van de club. Het uittenue van Köln wordt ook compleet gemaakt door een rood broekje en rode kousen. FC Köln draagt dit seizoen ook een derde shirt. Dit shirt is overwegend navy blauw met een all-over print van de Dom van Keulen over het tenue in het lichtblauw. Het derde shirt is uitgerust met een gouden v-hals. Deze kleur komt ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Het derde tenue van de club uit Keulen wordt compleet gemaakt door een navy blauw voetbalbroekje en kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe FC Köln tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Modeste, Hecor, Terodde, Cordoba, Risse, Drexler en nog meer spelers.

1.FC Köln voetbalshirt bestellen

De nieuwe voetbalshirts van 1.FC Köln zijn kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen hebben de tenues een prijs van € 79,95 en voor kinderen bestel je deze voetbalshirts al vanaf € 59,95. Check in deze shops ook oudere tenues. In deze winkels is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer. Ben je opzoek naar andere producten van de Duitse club? Check het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je 1.FC Köln voetbalshirts in DEZE WEBSHOP

of deze winkel!