FC Cincinnati uitshirt 2024-2025 voor de creatievellingen

FC Cincinnati en kledingsponsor adidas hebben nu ook het FC Cincinnati uitshirt 2024-2025 gepresenteerd. Zoals ieder seizoen lanceren alle clubs maar één nieuw voetbalshirt per seizoen. In het uittenue speelt de Amerikaanse voetbalclub de Major League Soccer uitwedstrijden gedurende 2024-2025. Tijdens de thuiswedstrijden draagt de club hetzelfde voetbalshirt als vorig seizoen, namelijk het FC Cincinnati thuisshirt 2023-2024. Ook dit jaar heeft het voetbalshirt weer een speciaal thema. Het voetbalshirt is namelijk omgedoopt tot het ‘Canvas Kit’’.

Het adidas FC Cincinnati uitshirt 2024-2025 is namelijk geïnspireerd door de levendige en diverse kunstscene van de stad. Het voetbalshirt staat daarmee geheel in het teken van de creatievellingen, de dromers en de fans van de club. Bovendien sluit dit thema perfect aan bij de filosofie van de club op en buiten het veld. Onderdeel van de visie van de club is dat de spelers en fans bijdragen aan het verhaal van de ‘’Queen City’’. Het FC Cincinnati uitshirt is voor het eerst sinds 2021 overwegend wit en wordt gekenmerkt door de blauwe en oranje accenten, geïnspireerd door de clubkleuren. De adidas trademark strepen op de schouders zijn blauw en het adidas logo op de rechterborst is oranje. Verder wordt het voetbalshirt gekenmerkt door een driehoek aan de binnenkant van de v-hals. Deze driehoek bevat een design van ruiten in de clubkleuren  en is een verwijzing naar de kunstscene in de stad. Dit detail komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. De taping op de zijkanten van het FC Cincinnati uitshirt is blauw en het logo van hoofdsponsor Mercy Health oranje. De linkerborst is uitgerust met het clublogo. Uiteraard bevat het voetbalshirt ook een aantal extra details. Op de onderkant van het tenue bevindt zich een graphic van een kwast, opnieuw in de clubkleuren, waarin de tekst: ‘’Canvas Kit’’ is verwerkt. Ook de achterkant van het tenue bevat een graphic van een kwast met verf, waarin het motto van de club verwerkt is: ‘’Make Your Mark’’. De linkermouw bevat de MLS badge, welke in stijl is van de kleuren van het tenue. Op de linkermouw prijkt bovendien het logo van AppleTV. Het FC Cincinnati uittenue 2024-2025 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan weerszijden blauwe adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de sokken.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: adidas AeroReady, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Pasvorm: Normaal
  • V-hals

Het adidas FC Cincinnati uitshirt 2024-2025 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop. Ben je op zoek naar andere tenues van MLS clubs? Check het in de onderstaande fanshops. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking!

FC Cincinnati uitshirt 2024-2025 voor de creatievellingen
FC Cincinnati uitshirt 2024-2025 voor de creatievellingen
FC Cincinnati uitshirt 2024-2025 voor de creatievellingen
FC Cincinnati uitshirt 2024-2025 voor de creatievellingen