FC Cincinnati thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe FC Cincinnati thuisshirt voor 2020-2021 is vandaag officieel bekend gemaakt door de club van trainer Ron Jans en adidas. Dit gebeurde op een speciaal event in New York, waarop alle nieuwe Major League Soccer voetbalshirts gelanceerd werden. In dit nieuwe tenue speelt de club de MLS thuiswedstrijden in het West End Stadium in Cincinnati (Ohio) gedurende 2020 en 2021. In november lanceerde de club al het nieuwe uitshirt. De club eindigde in haar debuutseizoen in de Major League Soccer op een laatste plaats in de Eastern Conference. Check direct alle details van het nieuwe thuisshirt.

FC Cincinnati thuis shirt en tenue 2020-21

Zoals alle Major League tenues heeft ook dit tenue een naam, namelijk het ''BOLD KIT.'' Het nieuwe FC Cincinnati voetbalshirt heeft een half-om-half design. De rechterkant van het voetbalshirt is blauw en de andere kant van het tenue is marineblauw. De mouwen van het tenue zijn geheel blauw met aan de onderkant een brede, donkerblauwe band. Verder bevat het thuistenue van de club uit Ohio hetzelfde template als veel andere Major League Soccer tenues. Dit template is geïnspireerd door de adidas voetbalshirts van mid-jaren '90. Een kenmerk van dit template is de EQT V-hals. De toelopende hals van het FC Cincinnati thuisshirt is navy blauw. Een ander kenmerk van het template zijn de drie adidas strepen. Deze staan dit jaar alleen op de rechtermouw en ook nog eens verticaal. De trademark strepen van het Duitse sportmerk zijn op het tenue van ''Orange & Blue'' oranje. Deze kleur komt ook terug in de taping aan de binnenkant van de hals. In deze taping prijkt de leus van de club: ''Juncta Juvant.'' Het logo van adidas staat op de rechterborst en het clublogo op de linkerborst. Sponsor Mercy Health versiert het midden van het tenue van FC Cincinnati. In de nek op de achterkant staat een kleine graphic van de skyline van de stad en verder zijn de mouwen van het tenue uitgerust met de officiële MLS badges. Deze badge betreft een badge ter ere van het 25 jarig bestaan van de Major League Soccer en heeft dezelfde kleuren als het FC Cincinnati tenue.

Het FC Cincinnati thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten oranje adidas strepen. Dit zijn ook de kleuren van de kousen van het nieuwe tenue. Vanaf dit seizoen heeft adidas de nieuwe voetbalshirts uitgerust met de AeroReady technologie, welke zorgt voor een verbeterde vochtafvoer en ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Locadia, van der Werff, Mudinjanin en andere sterspelers.

FC Cincinnati voetbalshirt bestellen

Het FC Cincinnati voetbalshirt 2020-201 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. Dit kan voor volwassenen. Het tenue heeft een prijs van € 89,95 en is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL! Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel je nieuwe MLS voetbalshirt altijd in deze winkel! 

of in deze SHOP

of deze winkel! 

FC Cincinatti voetbalshirt 2020-2021