FC Cincinnati thuisshirt 2023-2024

FC Cincinnati en kledingsponsor adidas hebben vandaag het nieuwe FC Cincinnati thuisshirt 2023-2024 gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt de Amerikaanse voetbalclub de Major League Soccer en bekerwedstrijden in het TQL Stadium in 2023 en 2024. Dit tenue wordt dus twee seizoenen gedragen. Tijdens de uitwedstrijden in 2023 draagt de club het FC Cincinnati uitshirt 2022-2023. Vorig seizoen eindigde de club op de vijfde plek in de Eastern Conference. Adidas is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de voetbalshirts van ''The Orange & Blue''. Het Duitse sportmerk is de kledingsponsor van alle Major League Soccer voetbalclubs.

FC Cincinnati voetbalshirt 2023-2024 | The River Kit

Zoals alle Major League Soccer voetbalshirts heeft het FC Cincinnati thuisshirt 2023-2024 een thema. Het voetbalshirt is namelijk omgedoopt tot het ''River Kit''. Het voetbalshirt is namelijk een eerbetoon aan de Ohio rivier die door de stad stroomt. FC Cincinnati werd bijna letterlijk aan de oevers van de ''Mighty Ohio'' gesticht. De rivier staat bekend als een symbool van macht, evolutie en het steeds veranderende landschap van de dynamische Queen City. Het vertegenwoordigt de letterlijke en filosofische beweging van Cincinnati.

Het FC Cincinnati thuisshirt 2023-2024 is overwegend blauw en wordt gekenmerkt door de print van stromend water over de borst. Dit gedeelte staat symbool voor de Ohio River. De mouwen zijn donkerblauw en worden afgesloten door een oranje band. Dit is ook de kleurencombinatie van de ronde hals. De adidas strepen op de schouders zijn wit en hetzelfde geldt voor het adidas performance logo op de rechterborst. Dit betreft het nieuwe adidas performance logo, welke door adidas vanaf dit seizoen op alle nieuwe tenues gebruikt wordt. Dit logo wordt ook wel het 3BAR logo genoemd, omdat deze alleen de drie diagonale blokken bevat. De linkerborst is uitgerust met het clublogo en op het midden van de tenues staat ook dit jaar weer het logo van Mercy Health. De linkermouw is uitgerust met het logo van AppleTV. Dit logo staat dit seizoen op alle Major League Soccer voetbalshirts. De andere mouw is uitgerust met het logo van Kroger. Het tenue bevat ook nog verschillende details. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt staat de naam van de stad in de vorm van een brug. Deze graphic staat symbool voor de bruggen die de community van de club met de regio verbindt. De onderkant van het voetbalshirt is uitgerust met een label van de Roebling Bridge. Deze brug staat symbool voor de identiteit van de club als progressieve, vooruitstrevende voetbalclub. Het FC Cincinnati thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met op de zijkanten witte adidas trademark strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen.

Zoals alle adidas tenues zijn de FC Cincinnati voetbalshirts uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts (100% polyester) verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

FC Cincinnati voetbalshirt bestellen

De nieuwe FC Cincinnati voetbalshirts 2023-2024 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Amerikaanse voetbalclub. De authentic voetbalshirts hebben voor volwassenen /(maten S, M, L, XL en XXL) een prijs van € 139,95 en de replica voetbalshirts zijn € 89,95. Check andere MLS voetbalshirts in de onderstaande winkels.

Bestel je nieuwe MLS voetbalshirt altijd in deze winkel! 

of in de adidas SHOP! 

of deze winkel! 

FC Cincinnati thuisshirt 2023-2024

FC Cincinnati thuisshirt 2023-2024

FC Cincinnati thuisshirt 2023-2024

FC Cincinnati thuisshirt 2023-2024