FC Cincinnati uitshirt 2022-2023

FC Cincinnati en adidas hebben vandaag het nieuwe FC Cincinnati uitshirt 2022-2023 officieel gepresenteerd. In dit voetbalshirt speelt de Amerikaanse voetbalclub de Major League Soccer en bekerwedstrijden op vreemde bodem in 2022 en 2023. Dit tenue wordt dus gedurende twee seizoenen gedragen. Adidas is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de FC Cincinnati voetbalshirts. Het Duitse sportmerk is namelijk de kledingsponsor van alle Major League Soccer voetbalclubs.

Oranje FC Cincinnati uitshirt 2022-2023

Het FC Cincinnati uitshirt 2022-2023 is door de club omgedoopt tot het ''Juncta Juvant Kit''. Het voetbalshirt is oranje en wordt gekenmerkt door een speciale print op de borst. Deze print is verwerkt in het materiaal van het voetbalshirt en betreft de vlag van de stad Cincinnati. De golven van deze print staan symbool voor de Ohio rivier en monden op de linkerborst uit in de letter C. In deze vlag is ook het motto ''Juncta Juvant'' verwerkt. Verder is het FC Cincinnati uitshirt afgewerkt met zowel blauwe als zilveren details. De ronde hals is blauw en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Hier bevindt zich ook een zilveren lijn, wat ook de kleur is van de drie adidas strepen op de schouders. Zoals ieder Major League Soccer voetbalshirt bevat het nieuwe tenue van de club uit Ohio verschillende details. De linkermouw van het voetbalshirt is uitgerust met de officiële MLS badge en deze badge heeft dezelfde kleuren als het voetbalshirt: oranje/blauw/zilver. De binnenkant van de hals bevat het motto van het voetbalshirt en de club: ''Strength in unity – Juncta Juvant.'' De linker onderkant van het tenue bevat een graphic van een deel van de vlag van de stad. De badge van de club op de linkerborst is een combinatie van blauw en zilver en het logo van hoofdsponsor Mercy Health op het midden van het tenue is ook zilver. Het FC Cincinnati uittenue 2022-2023 wordt dit jaar compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten oranje adidas strepen. De kousen zijn oranje met blauwe adidas stripes.

Zoals alle adidas tenues zijn de nieuwe FC Cincinnati voetbalshirts weer uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues (100% polyester) verwerkt en zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het FC Cincinnati uitshirt, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Medunjanin, Kubo, Acosta, Badji, Bailey, Hagglund en nog meer spelers. De club draagt dit seizoen in de thuiswedstrijden opnieuw het FC Cincinnati thuisshirt 2021-2022.

FC Cincinnati voetbalshirt bestellen

Het adidas FC Cincinnati uitshirt kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Amerikaanse voetbalclub. De prijs van het voetbalshirt is € 89,95. Ben je op zoek naar andere Major League Soccer voetbalshirts? Check het dan in de onderstaande winkels. Inclusief officiële bedrukking!

Bestel je nieuwe MLS voetbalshirt altijd in deze winkel! 

of in deze SHOP

of deze winkel! 

FC Cincinnati uitshirt 2022-2023

FC Cincinnati uitshirt 2022-2023

FC Cincinnati uitshirt 2022-2023

FC Cincinnati uitshirt 2022-2023